Forsterket grensekontroll til Norge -

Alle passasjerer må kunne vise frem gyldig legitimasjon. Les mer

Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Skagen

Skagen er først og fremst kjent som en populær og livlig sommerby, men byr på et mangfold av opplevelser også utenom høysesongen, da i et noe roligere tempo. Byen ligger kun 45 minutter fra Hirtshals.

Tilbud på båtreise og hotell/feriesenter i Skagen

Om Skagen

Skagen er den lille sjarmerende byen, helt på spissen av Danmark. Byens gågater lokker med dansk design og internasjonal mote, gode spisesteder og spennende butikker. Restaurantene i havnen byr på havets delikatesser, ferske skalldyr og lekre fiskeretter. For kulturelskere fins et bredt utvalg av spennende museer, gallerier og kunstverksteder. Skagenmalerne er viden kjent.

+3
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Milevis med supre strender omkranser byen og på Grenen, hvor Kattegat og Skagerrak møtes, kan du faktisk stå med ett ben i hvert hav! Både voksne og barn har mye å glede seg til i Skagen.

Les mer om opplevelser i Skagen

  • Jul i Skagen

    I Skagen får du dansk julestemning på sitt beste! Julegatene pyntes og de karakteristiske gule Skagenhusene forvandles til koselige julehus. Nisjebutikkene er mange, og vindusutstillingene lokker med dansk design og spennende mote. Her er det lett å finne julegaver.

    Hyggelige spisesteder, blant annet Skagen Bryghus, byr på tradisjonsrik julemat og skummende øl. Color Hotel Skagen, som ligger mellom Gl. Skagen og sentrum, er komfortabelt med en god restaurant og en hyggelig bar.

  • Shopping i Skagen

    I Skagen er det kort vei til de fleste butikker, og selv om byen er liten og oversiktlig finner du det meste her. Her får du våre beste shoppingtips.