Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.
Medlemstilbud

Spesialtilbud på bilpakke til Danmark

Inntil 5 personer og bil fra 429,- per vei ved bestilling av reise tur/retur Kristiansand –Hirtshals med bil. Gjelder utvalgte seilinger fra 10. august og ut september.

Finn pris og bestill

 • Color Club-tilbud

  Spesialtilbud på bilpakke

  Tilbudet gjelder for 1-5 personer og 1 personbil (maks 5 meter lang og 2 meter høy).

  Tilbudet gjelder utvalgte avganger fra 10. august, og forutsetter tur/retur-reise.

  5 personer
  Inkl. personbil
  Bilpakke Fra 429,- per vei Bestill

Trygg reise

Din trygghet er viktig for oss! Vi gjør en rekke smittevernstiltak om bord og på våre terminaler. Skipene og tilbudene vil derfor oppleves litt annerledes enn du er vant til når du kommer om bord.

Det som ikke har endret seg er at vi vil gjøre vårt aller beste for at du kan nyte en avslappende, god og trygg ferieopplevelse hos oss. Her finner du svar på de oftest stilte spørsmålene om smittevern og endret tilbud om bord på våre skip.

Opplev Danmark

Frister det med en danmarkstur? Hva med en tur til idylliske Skagen, eller byferie med shopping i Aalborg eller Aarhus? Turen med SuperSpeed tar kun 3 timer og 15 minutter, og gir deg god tid til å nyte et deilig måltid og gjøre kupp i taxfree-butikkene på både mat, klær og godsaker. 

NB! Kan tidligst bestilles 30 dager før avreise. På enkelte avganger er det få eller ingen tilgjengelige plasser. 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Ikke medlem av Color Club?

Meld deg inn i dag og få spesialtilbud og bonuspoeng på reiser, 10 % på de fleste produktene i våre TAXFREE- og TREND-magasin, og en rekke fordeler i Danmark.

Forhåndsbestill plass om bord

Velg mellom komfortable flystoler i Business/Voyager-Class eller sitteplass  i buffetrestauranten. Plassen beholdes under hele overfarten.

Aldersgrense

Transport (ikke gyldig på dagstur): 16 år. Gjelder ikke tur/retur samme dag.

Rutetider

Når går skipet?

SuperSpeed har daglige avganger fra Kristiansand og Hirtshals. Overfarten tar 3 timer og 15 minutter. Se rutetider, unntak og avvik under.

Kjøretid i Danmark

Det tar kun ca. 40 minutter å kjøre fra Hirtshals til Skagen eller Aalborg. Fra båten kjører du rett ut på motorveien.

Nyttig informasjon

Her finner du blant annet informasjon om pass, oppmøtetid og våre havner.

Priser

Våre priser er dynamiske og styres av etterspørsel og kapasitet. Billettprisen vil derfor variere, og noen seilinger har få eller ingen billetter til annonsert pris.

Betingelser

Tilbudene gjelder Economy billetter og må betales ved bestilling. Spesielle betingelser gjelder ved endring og avbestilling. Begrenset antall plasser.