Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Spesialbilpakke tur/retur Larvik-Hirtshals

Medlemstilbud

Bilpakke til Danmark

Inntil 5 personer og bil (maks 5 meter lang og 2 meter høy) tur/retur Larvik - Hirtshals. Tilbudet gjelder på utvalgte avganger, og forutsetter tur/retur-reise.

Finn pris og bestill

 • Color Club-tilbud

  Medlemstilbud på bilpakke

  Bilpakken kan tidligst bestilles 30 dager før avreise.

  Gratis endring og avbestilling
  Bestiller du en ny reise før 1. november, med avreise i 2021, får du full refusjon ved avbestilling og kan endre gebyrfritt frem til avreise.

  5 personer
  Inkl. personbil
  Bilpakke Fra 479,- per vei Bestill

Gratis endring og avbestilling

Få gratis oppgradering til FLEX-billett. Bestiller du en ny båtreise (cruise, bilpakke eller dagstur) før 31. desember, med avreise i 2021, får du full refusjon ved avbestilling og kan endre gebyrfritt frem til avreise.

Opplev Danmark

Frister det med en danmarkstur? Hva med en tur til idylliske Skagen, eller byferie med shopping i Aalborg eller Aarhus? Turen med SuperSpeed tar kun 3 timer og 45 minutter, og gir deg god tid til å nyte et deilig måltid og gjøre kupp i taxfree-butikkene på både mat, klær og godsaker. 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Ikke medlem av Color Club?

Meld deg inn i dag og få spesialtilbud og bonuspoeng på reiser, 10 % på de fleste produktene i våre TAXFREE- og TREND-magasin, og en rekke fordeler i Danmark.

Forhåndsbestill plass om bord

Velg mellom komfortable flystoler i Business/Voyager-Class eller sitteplass  i buffetrestauranten. Plassen beholdes under hele overfarten.

Aldersgrense

Transport (ikke gyldig på dagstur): 16 år. Gjelder ikke tur/retur samme dag.

Rutetider

Når går skipet?

SuperSpeed har daglige avganger fra Larvik og Hirtshals. Overfarten tar 3 timer og 45 minutter. Se rutetider, unntak og avvik under.

Kjøretid i Danmark

Det tar kun ca. 40 minutter å kjøre fra Hirtshals til Skagen eller Aalborg. Fra båten kjører du rett ut på motorveien.

Visste du at...

... det tar kun ca. 1 time og 30 minutter å kjøre fra Oslo til Larvik?

Nyttig informasjon

Her finner du blant annet informasjon om pass, oppmøtetid og våre havner.

Priser

Våre priser er dynamiske og styres av etterspørsel og kapasitet. Billettprisen vil derfor variere, og noen seilinger har få eller ingen billetter til annonsert pris.