Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Restplasser - 2 døgn tur/retur Oslo-Kiel

Unikt tilbud til Color Club – førstemann til mølla!

Bestill nå

2 døgn t/r Oslo-Kiel KUN 98,-

Nå får du som medlem knallpris på en 2 døgns opplevelsesreise til havs mellom Oslo og Kiel! Alle opplevelsene blir om bord på skipet, og det er ikke mulig å gå i land i Kiel. Nyt god mat og drikke, slapp av i spa-avdelingen og la deg underholde av musikalshow hver kveld. Taxfree-butikkene er åpne.

Tilbudet gjelder utreise på utvalgte seilinger til og med 24. september.

  • Restplasser - medlemstilbud!

    2 døgn tur/retur Oslo-Kiel

    Tilbudet gjelder per person for 2 døgn t/r Oslo-Kiel i 3-stjerners innvendig lugar. Barn reiser til 1/2 pris. Avreise utvalgte seilinger til og med 24. september. Restplasstilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud.

    Du får gratis oppgradering til FLEX. Husk å oppgradere til FLEX-billett når du bestiller.

    Medlemspris KUN 98,- per person Bestill

Trygg reise

Din trygghet er viktig for oss! Vi har innført en rekke smittevernstiltak om bord og på våre terminaler. Skipene og tilbudene vil derfor oppleves litt annerledes enn du er vant til når du kommer om bord.

Det som ikke har endret seg er at vi vil gjøre vårt aller beste for at du kan nyte en avslappende, god og trygg opplevelse hos oss. Her finner du svar på de oftest stilte spørsmålene om smittevern og endret tilbud om bord på våre skip.

Color Line er det første selskapet i Norge som er blitt verifisert av DNV GL for selskapets systemer knyttet til håndtering av smittevern.

Aktiviteter mens skipet ligger til kai i Kiel

For din trygghet er det ikke mulig å gå i land i Kiel, og skipet ligger til kai fra klokken 1100-1300. I stedet kan du delta på en av de nye aktivitene om bord, eller benytte deg av utvidede åpningstider på flere servicetilbud. Vi anbefaler å teste vårt nye lunsjtilbud på vei hjem. En gourmetopplevelse til en svært gunstig pris.

1130- 1230: Kahoot Quiz i Monkey Pub/Donkey Pub
1130-1310: Kino "The Call of the Wild" vises i Auditoriumet i Color Conference Center, forut på dekk 12. Pris 70,- per person.

Småretter og bobler i Oceanic à la Carte
1300-1500: Våre kokker og vinkelnere presenterer seks nordiske og internasjonale småretter, i kombinasjon med fire smaksprøver fra boblenes verden. Pris 299,- pr. person.

Gjelder 02.09.-14.10.2020

Aktuelle taxfree-tilbud

Taxfree-butikkene er åpne og bugner av gode tilbud. Et begrenset antall gjester kan være i butikkene samtidig. Velkommen til en trygg handel.
 

349,-
PR KG
SUPERDEAL
Indrefilet av hjort

400-500 g, frys

349,- pr kg
Normalpris om bord 399,90
119,-
2 KG
SUPERDEAL
Kalkun-rullestek med persille

2 kg, frys

119,- for 2 kg
Normalpris om bord 139,90
3 for 2
SUPERDEAL
Rosendahl

Tilbudet gjelder drikkeglass, drikkeflaske, termokopp, vinpropp og skjenketut fra Rosendahl

Vi spanderer den rimeligste!

Tilbudet utløser ikke Color Club-rabatt

SUPERDEAL
Ninco

Stream, fjernstyrt radiobil
Hastighet 15 km / t 
Batterier er ikke inkludert

299,-
399,- / Spar 100,-

Vi er verifisert av DNV GL

Color Line er det første selskapet i Norge som er blitt verifisert av DNV GL for selskapets systemer knyttet til håndtering av smittevern om bord på skipene og på terminalene. DNV GL er et av verdens ledende risiko- og klassifikasjonsselskaper.

Gratis oppgradering til FLEX

Få gratis oppgradering til FLEX. Alle som innen 1. oktober bestiller en ny båtreise med avreise i 2020 får full frihet til å endre denne gebyrfritt frem til avreise. Husk å oppgradere til FLEX-billett når du bestiller.

Ta med bilen om bord

Med parkering på bildekk er det enkelt å komme av og på skipet med bagasjen og tax-free varer. Du sjekker inn på bilinnsjekk og kjører inn på båten til anvist plass. Tilbudet gjelder personbiler med høyde under to meter. Seneste oppmøte på bilinnsjekk er kl. 1215.

Pris: 490,-

Husk å forhåndsbestille show

For at flest mulig skal få se showene, setter vi opp to forestillinger hver dag. Alle gjester må reservere bord.
Les mer om forhåndsbestilling av show

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Betingelser:

Pris gjelder pr person på 2 døgn Oslo–Kiel t/r i 3-stjerners innvendig lugar. Gjelder utvalgte seilinger til og med 24.09.20. Bestillingsperiode 02.09.–24.09.20. Tillegg for enkeltlugar og andre lugarkategorier. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud, gjelder ikke gruppereiser og gjelder kun for nye bestillinger. Begrenset antall plasser, tilbudet kan bli utsolgt. Spesielle betingelser gjelder.

Barn reiser for halv pris på 2-døgns Cruise i 3- og 4-stjerners lugar (gjelder for barn 4-15 år som deler lugar med 2 voksne).