Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Medlemskupp - 2 døgn tur/retur Oslo-Kiel

Unikt tilbud til Color Club – førstemann til mølla!

Medlemskupp

2 døgn t/r Oslo-Kiel KUN 98,-

Nå får du som medlem knallpris på en 2 døgns opplevelsesreise til havs mellom Oslo og Kiel! Alle opplevelsene blir om bord på skipet, og det er ikke mulig å gå i land i Kiel. Du slipper derfor karantene når du kommer hjem. Nyt god mat og drikke, unn deg en behandling i spa-avdelingen og la deg underholde av musikalshow hver kveld. Taxfree-butikkene er åpne. Tilbudet gjelder utreise utvalgte seilinger til og med 31. januar.

  • Medlemstilbud!

    2 døgn tur/retur Oslo-Kiel

    Tilbudet gjelder per person for 2 døgn t/r Oslo-Kiel i 3-stjerners innvendig lugar. Barn reiser til 1/2 pris. Avreise utvalgte seilinger til og med 31.01. Restplasstilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud.

    Du får gratis oppgradering til FLEX. Husk å oppgradere til FLEX-billett når du bestiller.

    Medlemspris Fra KUN 98,- per person Bestill

Ikke medlem av Color Club?

Meld inn i dag og benytt deg av dette tilbudet du også.

Meld deg inn

Husk å forhåndsbestille show

For at flest mulig skal få se showene, setter vi opp flere forestillinger hver dag. Alle gjester må reservere bord.
Les mer om forhåndsbestilling av show

Ta med bilen om bord

Med parkering på bildekk er det enkelt å komme av og på skipet med bagasjen og tax-free varer. Du sjekker inn på bilinnsjekk og kjører inn på båten til anvist plass. Tilbudet gjelder personbiler med høyde under to meter. Seneste oppmøte på bilinnsjekk er kl. 1215. Vi kan dessverre ikke garantere tidlig ombordkjøring for VIP-gjester med parkering om bord.

Pris: 490,-

Trygg reise

Color Line har sammen med sertifiseringsselskapet DNV GL gjennomgått alle rutiner knyttet til smittevern. Vi er nå verifisert etter deres strenge kriterier, derfor skal du være trygg når du reiser med oss.

Om bord følger vi de nasjonale retningslinjene for smittevern.

Aktuelle taxfree-tilbud 06.01.— 02.03.2021

Shopping til taxfree-priser

Om bord finner du flere butikker med et stort utvalg av blant annet klær, acessoirer, parfyme, kosmetikk, elektronikk, leker, interiørartikler, matvarer og godterier. Spar opptil 70 % i forhold til veiledende priser i Norge. Et begrenset antall gjester kan være inne i butikkene samtidig.

199,-
SPAR 180,-
Superdeal
Indrefilet av storfe

900—1200 g, frys

199,- pr kg
379,- / Spar 180,- Normalpris om bord 239,90
129,90
2 KG
Deli
Kyllingbryst

2 kg, frys

Kay Bojesen
Apekatt mini

Teak / mørkbeiset eik

639,- pr stk
799,- / Spar 160,-
Superdeal
Ninco
Aquabound
599,-
899,- / Spar 300,-

Aktiviteter mens skipet ligger til kai i Kiel

For din trygghet er det ikke mulig å gå i land i Kiel, og skipet ligger til kai fra klokken 1100-1300. I stedet kan du delta på en av de nye aktivitene om bord, eller benytte deg av utvidede åpningstider på flere servicetilbud.

Kl. 1130- 1230: Kahoot Quiz i Monkey Pub/Donkey Pub
Kl. 1240: Minikonsert i Promenaden

Småretter og bobler i Oceanic à la Carte
Kl. 1300-1500: Våre kokker og vinkelnere presenterer seks nordiske og internasjonale småretter, i kombinasjon med fire smaksprøver fra boblenes verden. Pris 349,- pr. person.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Betingelser:

Pris gjelder pr person på 2 døgn Oslo–Kiel t/r i 3-stjerners innvendig lugar. Gjelder utvalgte seilinger 09.12. – 31.01.2021. Tillegg for enkeltlugar og andre lugarkategorier. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud, gjelder ikke gruppereiser og gjelder kun for nye bestillinger. Begrenset antall plasser, tilbudet kan bli utsolgt. Spesielle betingelser gjelder.

Barn reiser for halv pris på 2-døgns Cruise i 3- og 4-stjerners lugar (gjelder for barn 4-15 år som deler lugar med 2 voksne).