Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Opplevelser i Blokhus

I sommermånedene byr Blokhus på opplevelser for både store og små. Bylivet er livlig med konserter og andre hyggelige aktiviteter.

Tips til hva du kan se og gjøre i Blokhus:

 • Det gode strandliv

  Blokhus Strand strekker seg fra Rødhus Strand til syd til Saltum Strand i nord og er hele 100 meter bred. Sanden er hvit og sanddynene lune. Det er mulig å kjøre bil på stranden, så her er det mulig å legge ut på en road trip litt utenom det vanlige. Om du reiser med små barn eller har med deg surfebrett på biltaket – ligger alt til retter for deilige dager på Blokhus Strand.

 • Kunst og kultur

  Ta turen innom kunstgalleriet Center for Papirkunst i Hune og opplev imponerende samtidskunst, håndverk og design av papir. I Skulpturparken Blokhus, som er over 20 000 m2, kan du se de mest fantastiske skulpturer av blant annet sand, tre og jern hvert år.

 • Gateway Blokhus

  På utkikk etter flotte naturopplevelser for hele familien? Da er Gateway Blokhus et godt utgangspunkt. Dette er et hyggelig piknikområde i skogen ved Blokhus som består av en lekeplass, løpe- og vandresti samt en merket mountain bike-rute.  

 • Fårup Sommerland

  Er du på ferie sammen med barna i Blokhus, er denne familieparken absolutt verdt et besøk. Kun 10 minutter unna med bil, er det kort vei til Nordens beste sommerland.