Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Opplev Fårup Sommerland

Sommerland i verdensklasse

Fårup Sommerland er en av Danmarks største turistattraksjoner. Fornøyelsesparken får toppscore på service, og er tre år på rad kåret til den 2. beste i Europa. Når inngangsbilletten er betalt, er parkens mer enn 60 fornøyelsestilbud inkludert!

NYHET 2022! Fønix

Med en toppfart på 95 kilometer i timen og en høyde på 40 meter, er Fønix Danmarks største, raskeste og høyeste berg-og-dalbane. Her er du vektløs hele 14 ganger.

For deg som liker fart og moro, berg-og-dal-baner, vannsklier i alle størrelser og flotte klatremuligheter, er dette det perfekte sted, med et vell av forlystelser, aktivitetstilbud og spisesteder. 

Fårup Sommerland er virkelig i verdensklasse!

Aquaparken er Danmarks største badeland, med bølgebasseng som holder 27 grader, og med Vannkanonen, verdens første utendørs vannsklie med fritt fall og to looper. Prøv også Vannfallet, en 35 meter stupbratt vannsklie forbeholdt de aller modigste. Blir den for bratt kan man prøve Vannslangen på badering, Water Slide, Surf Hill, bølgebasseng og mye mer.

Les mer og bestill reisen til Fårup sommerland her

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Attraksjonene Motorbøllen og Nøttesvinget

I 2019 kom det to nyheter i Fårup, som spesielt rettet seg mot parkens yngste gjester!  I Motorbøllen kan barn helt ned til 90 centimeter få en morsom tur i motorsykkelen, sammen med mor eller far. Den nye flyvende karusellen, Nøttesvinget, kan kjøre både forlengs og baklengs - så her blir det både spenning og moro.

Virvelvinden, Orkanen, Falken og Lynet

I 2017 sto den splitter nye Virvelvinden klar. Virvelvinden byr på den mest halsbrekkende fornøyelsen noensinne. Du blir nemlig kastet opp og ned fra 19 meter høyde, samtidig som du roterer rundt. Vannsklien Orkanen er den eneste i Norden som kjører både over og under vann, mens Lynet akselererer som en Formel 1-bil og Falken tar prisen som Danmarks tredje raskeste vannsklie. Det finnes nok av aktiviteter du kan ta deg til tørrskodd også. Du kan blant annet få diplom med barna på jungelstien, seile ut i robåt, utforske 4D-kinoen eller hoppe på trampoline og hoppeputen – sommerlandets egen oppfinnelse. Til de yngre barna er det barnetivoli med klassiske karuseller, kjøreskole med førerkort, rideturer og gullgraving. Og gullet, det kan byttes i en flott medalje. 

Familiefaren Geir Waaler, hans kone og to barn prøvde så mange severdigheter de klarte i Fårup Sommerland, med følgende tilbakemelding: – De gamle favorittene lever i beste velgående. Vi har blitt slengt hit og dit, rullet på hodet, dinglet i løse lufta, vært vektløse x antall ganger og fremdeles ikke fått prøvd alt Fårup har å by på. Planlegg gjerne to hele dager her inne – ungene vil takke deg.

 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Internasjonalt anerkjent service

Efter alle fornøyelsene kan dere besøke Fårups mange restauranter, eller tilberede medbragt grillmat på en av de mange grillene i parken. Ta gjerne turen innom den økologiske restauranten – Skogens Pasta. Får dere behov for assistanse, står en av sommerlandets ansatte klar til å hjelpe – servicen i sommerlandet er nemlig tredje best i verden i følge IAAPA, en internasjonal organisasjon for fornøyelsesparker. Og det kan Waaler skrive under på: – Det er mange som jobber på Fårup, men jeg så ikke en eneste som fiklet med mobiltelefonen, glemte å smile eller ikke ønsket meg en god dag. Og når en enkel lunsj ble til et staselig måltid er konklusjonen klar: Fårup holder koken som en av Nordens beste parker.

Og husk: I Danmarks beste sommerland er alle attraksjoner gratis når inngangsbilletten er betalt.

 

4-stjerners familiehotell

Midt i Fårup Sommerland, ligger Hotel Fårup, nylig kåret til Danmarks 4. beste hotell på TripAdvisor!  Beliggenheten er perfekt, med skogen på den ene siden, og vannet på den andre, og med utsikt til parkens elleville berg-og-dal-baner. Det er lagt opp til lek og moro med både utendørs og innendørs lekeplass, samt et eget aktivitetsområde. Som gjest her har du fri tilgang til alle parkens attraksjoner, og til alt overmål – du får adgang 30 minutter før portene åpnes for øvrige parkgjester og unngår dermed kø.

Slik kommer du deg hit

Reisen til Danmark kan du gjøre med Color Line SuperSpeed fra Larvik eller Kristiansand. Båten har to daglige avganger fra hver by, og turen over Skagerrak tar mellom tre og fire timer. På veien gjør underholdningen båtturen ekstra morsom og behagelig for både foreldre og barn.

P.S. I skoleferien er også barnas egen Captain Kid og vennene hans om bord med show, skattejakt og morsomme aktiviteter.

 

Hotell og feriesenter i Nordjylland