Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Danland Fyrklit

Hyggelig og familievennlig feriesenter, kun 2 kilometer fra terminalen i Hirtshals og rett ved stranden. Bo i leiligheter for inntil 6 personer.

 • Overnatting i ferieleilighet

  Priseksempelet gjelder båtreise tur/retur for 4 personer og bil samt 2 netter i 4-personers leilighet. Feriesenteret har også leiligheter for 6 personer.

  Minimum opphold 2 netter. Prisen forutsetter 4 personer i leiligheten. Ekstra natt fra 170,- per person.

  2 netter Fra 820,- per person Bestill
  Color Club Fra 770,- per person Bestill

Tillegg

På feriesenter i Danmark betaler du tillegg for sengetøy, strøm med mer. Dette betales direkte til feriesenteret før hjemreise. 
Se hvilke tillegg som gjelder for Danland Fyrklit.

Meld deg inn i dag og benytt deg av Color Club-tilbudet du også

Medlemskapet koster kun 160,- pr år fra innmeldingsdato. Som medlem får du også muligheten til å samle bonuspoeng, spesialtilbud på reiser og 10 % rabatt på de fleste produktene i våre Taxfree-brosjyrer og Trend-magasin.

Meld deg inn her

+2
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

 • Leiligheter

  Bo i leiligheter for 4 eller 6 personer. Alle med egen terrasse eller balkong, og de fleste med utsikt til det vakre Vesterhavet.

  Her finner du en beskrivelse av de ulike leilighetstypene.

 • Opplevelser på Danland Fyrklit

  Danland Fyrklit har et vel av innendørs- og utendørsaktiviteter, for hele familien. I tillegg finner du spennende attraksjoner som Fårup Sommerland og Ørnereservatet i nærheten.