Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Danland Fyrklit

Hyggelig og familievennlig feriesenter, kun 2 kilometer fra terminalen i Hirtshals og rett ved stranden. Bo i leiligheter for inntil 6 personer.

 • Overnatting i ferieleilighet

  Priseksempelet gjelder båtreise tur/retur for 4 personer og bil samt 2 netter i 4-personers leilighet. Feriesenteret har også leiligheter for 6 personer.

  Minimum opphold 2 netter. Prisen forutsetter 4 personer i leiligheten. 27.06.-21.08. og 10.10.-16.10.2020 er det minimum opphold 3 netter. Ekstra natt fra 140,- per person.

  2 netter Fra 920,- per person Bestill
  Color Club Fra 870,- per person Bestill

Tillegg

På feriesenter i Danmark betaler du tillegg for sengetøy, strøm med mer. Dette betales direkte til feriesenteret før hjemreise. 
Se hvilke tillegg som gjelder for Danland Fyrklit.

Våre samarbeidspartnere har innført retningslinjer og tiltak i forbindelse med COVID-19. Vi gjør oppmerksom på at overnattingsstedet derfor kan oppleves litt annerledes enn hva som er beskrevet på nettsiden, i brosjyrer m.m. Dette gjelder også attraksjoner og fornøyelsesparker. For mer informasjon se hotellets/feriesenterets/parkens egne nettsider.

+2
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

 • Leiligheter

  Bo i leiligheter for 4 eller 6 personer. Alle med egen terrasse eller balkong, og de fleste med utsikt til det vakre Vesterhavet.

  Her finner du en beskrivelse av de ulike leilighetstypene.

 • Opplevelser på Danland Fyrklit

  Danland Fyrklit har et vel av innendørs- og utendørsaktiviteter, for hele familien. I tillegg finner du spennende attraksjoner som Fårup Sommerland og Ørnereservatet i nærheten.