Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Danland Sæby Søbad

Båtreise + overnatting

Overnatting på Sæby Søbad

Dette hyggelige feriesenteret ligger ved en barnevennlig strand ved den lille, idylliske byen Sæby – på Jyllands østkyst. Den livlige havnen er byens knutepunkt med et yrende båtliv, gallerier og restauranter.

 • Overnatting i leilighet, 2 netter

  Priseksempelet gjelder båtreise tur/retur for personer og bil samt 2 netter i en 6-personers leilighet.

  Minimum opphold 2 netter.
  Prisen forutsetter 4 personer i leiligheten. Ekstra natt fra 350,- per person.

  På feriesenter i Danmark betaler du tillegg for sengetøy, strøm med mer. Dette betales direkte til feriesenteret før hjemreise. Se hvilke tillegg som gjelder for Danland Sæby Søbad.

  2 netter Fra 1 340,- per person Bestill
  Color Club Fra 1 290,- per person Bestill

Våre samarbeidspartnere har innført retningslinjer og tiltak i forbindelse med COVID-19. Vi gjør oppmerksom på at overnattingsstedet derfor kan oppleves litt annerledes enn hva som er beskrevet på nettsiden, i brosjyrer m.m. Dette gjelder også attraksjoner og fornøyelsesparker. For mer informasjon se hotellets/feriesenterets/parkens egne nettsider.

Opplevelser og overnatting

Om Sæby Søbad

Danland Sæby Søbad ligger rett ved en barnevennlig strand. Sentrum av Sæby ligger også i gangavstand fra leilighetene (ca. 500 meter). 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Leiligheter

Rekkehusene på Sæby Søbad Feriecenter ligger i direkte tilknytning til en barnevennlig strand. Alle leilighetene ble renovert i 2008.

Opplevelser

Feriesenteret har blant annet flere lekeplasser.