Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Danland Vigsø

Feriesenteret ligger i naturskjønne omgivelser i Thy, nær Limfjorden i Nordvest Jylland. Feriehusene ligger ved  barnevennlige strender i Vigsø Bukten.

Finn pris og bestill

 • Overnatting i feriehus/leillighet

  Priseksempelet gjelder båtreise tur/retur for 4 personer og bil samt 2 netter i en 6-personers ferieleilighet. Feriesenteret har også 6-personers feriehus.

  Valgfri ankomstdag, minimum opphold 2 netter. Ekstra natt fra 1 180,-.

  Ordinær pris fra 4 470,- for 4 personer Bestill
  Color Club fra 4 270,- for 4 personer Bestill

Tillegg

På feriesenter i Danmark betaler du tillegg for sengetøy, strøm med mer. Dette betales direkte til feriesenteret før hjemreise. 
Se hvilke tillegg som gjelder for Danland Vigsø.

Meld deg inn i dag og benytt deg av Color Club-tilbudet du også

Medlemskapet koster kun 160,- pr år fra innmeldingsdato. Som medlem får du også muligheten til å samle bonuspoeng, spesialtilbud på reiser og 10 % rabatt på de fleste produktene i våre Taxfree-brosjyrer og Trend-magasin.

Meld deg inn her

+2
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

 • Feriehus og leiligheter

  Bo i trivelige leiligheter eller feriehus for inntil 6 personer. De fleste husene er privateide og har derfor mer privat særpreg.

  Her finner du en beskrivelse av de ulike ferieboligene.

 • Opplevelser

  Feriesenteret har blant annet stort badeland med vannsklie, egen crossbane for 4-hjulinger og minigolfbane. For de litt eldre finnes også en 9-hulls golfbane.