Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Danland Vigsø

Feriesenteret ligger i naturskjønne omgivelser i Thy, nær Limfjorden i Nordvest Jylland. Ferieleilighetene ligger ved barnevennlige strender i Vigsø Bukten.

Finn pris og bestill

 • Overnatting i ferieleilighet

  Priseksempelet gjelder båtreise tur/retur for 4 personer og bil samt 2 netter i en 6-personers ferieleilighet.

  Valgfri ankomstdag, minimum opphold 2 netter. Prisen forutsetter 4 personer i leiligheten. Ekstra natt fra 330,- per person.

  Ordinær pris Fra 1 290,- per person Bestill
  Color Club Fra 1 240,- per person Bestill

Tillegg

På feriesenter i Danmark betaler du tillegg for sengetøy, strøm med mer. Dette betales direkte til feriesenteret før hjemreise. 
Se hvilke tillegg som gjelder for Danland Vigsø.

Våre samarbeidspartnere har innført retningslinjer og tiltak i forbindelse med COVID-19. Vi gjør oppmerksom på at overnattingsstedet derfor kan oppleves litt annerledes enn hva som er beskrevet på nettsiden, i brosjyrer m.m. Dette gjelder også attraksjoner og fornøyelsesparker. For mer informasjon se hotellets/feriesenterets/parkens egne nettsider.

+2
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

 • Ferieleiligheter

  Bo i trivelige leiligheter for inntil 6 personer. 

  Her finner du en beskrivelse av leilighetene.

 • Opplevelser

  Feriesenteret har blant annet stort badeland med vannsklie, egen crossbane for 4-hjulinger og minigolfbane. For de litt eldre finnes også en 9-hulls golfbane.