Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Fakta om feriesenter

Her finner du nyttig informasjon om ferieleiligheter og feriehus i Danmark.

Hvorfor velge feriesenter?

Feriesentrene vi anbefaler i Danmark holder god kvalitet. De har innholdsrike leiligheter eller feriehus, mange har badeland, ligger ved stranden eller nær golf og spaanlegg. Alle tilbyr gode opplevelser for hele familien. Aktivitetsnivået bestemmer dere selv, enten det er ballspill, badeland, tennis, lekeland eller annet som står på ønskelisten.

På flere av våre danske feriesentere varer badesesongen hele året  – innendørs. Mange av de danske ferisentrene har flotte badeland med morsomme aktiviteter, vannsklier og vannleker for barn og ikke minst – for lekne voksne.

 

Fakta om feriesenter

Ankomstdag

Enkelte feriesentre har faste ankomstdager i høysesong (f.eks. lørdag til lørdag). Se fakta for det feriesenteret du ønsker å bo for å finne informasjon om ankomstdag.

Sengetøy

Kan leies på senteret eller medbringes.

Tilleggsutgifter til strøm m.m.

Enkelte feriesenter beregner en tilleggsavgift på strøm og vann. Dette betales direkte til feriesenteret før hjemreise.

Badeland

De fleste av senterne har badeland eller basseng. Inngang er inkludert i prisen.

Reise med hund

Du er velkommen til å ta med hunden på en rekke av våre feriesentere. Enkelte sentere beregner et tillegg for dyr. Husk å si fra på forhånd dersom du reiser med hund.

Visste du at...

...Når du bestiller alt hos oss er du sikret gjennom pakkereiseloven hvis det oppstår problemer med reisen.