Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Feriecenter Enjoy Resorts Rømø

Luksus feriesenter på den danske øyen Rømø, i Nationalpark Vadehavet. Senteret har et 2600 m2 velvære– og bassengområde, og flott restaurant med panoramautsikt over en 18-hulls golfbane.

Finn pris og bestill

 • Overnatting i leilighet, 3 netter

  Prisen inkluderer båtreise med bil tur/retur og overnatting 3 netter i en 4-persons leilighet på Feriecenter Enjoy Resorts Rømø per person. Forutsetter 4 personer i leiligheten.

  Minimum opphold 3 netter. Ekstra natt fra 310,-

  Ordinær pris Fra 1 490,- per person Bestill
  Color Club Fra 1 440,- per person Bestill

TIllegg

På feriesenter i Danmark betaler du tillegg for sengetøy, strøm med mer. Dette betales direkte til feriesenteret før hjemreise. Se hvilke tillegg som gjelder for Feriecenter Enjoy Resorts Rømø.

Meld deg inn i dag og benytt deg av Color Club-tilbudet du også

Medlemskapet koster kun 160,- pr år fra innmeldingsdato. Som medlem får du også muligheten til å samle bonuspoeng, spesialtilbud på reiser og 10 % rabatt på de fleste produktene i våre Taxfree-brosjyrer og Trend-magasin.

Meld deg inn her

+3
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

 • Leiligheter

  Bo i luksuriøse, velutstyrte leiligheter for inntil 8 personer med blant annet Bang & Olufsen TV, peis, oppvarmede gulv i stueetasjen og to terrasser.

  Her finner du beskrivelse av de ulike leilighetene.

 • Opplevelser

  Senteret har blant annet et 2600 m2 velvære– og bassengområde med tilhørende treningssenter, en stor lounge med bowlingsenter, bar, storskjerm, spilleautomater, biljard samt lekeland for barna.