Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Himmerland Golf & Spa Resort

Båtreise + overnatting

Finn pris og bestill Himmerland

Himmerland Golf & Spa Resort har to år på rad blitt kåret til Danmarks beste golfhotell. Mellom slagene kan du slappe av i den flotte spa- og velværeavdelingen.

Overnatting i hotellrom

Priseksempelet inkluderer båtreise tur/retur for personer og bil, 1 natt i dobbeltrom og frokost. Tillegg for enkeltrom. Hotellet tilbyr også familierom. Ekstra natt fra 417,- per person.

På feriesenter i Danmark betaler du tillegg for sengetøy, strøm med mer. Dette betales direkte til feriesenteret før hjemreise. 
Se hvilke tillegg som gjelder for Himmerland.

Ordinær pris

fra 1 510,-

per person

Bestill

Color Club

fra 1 410,-

per person

Bestill

Overnatting i feriehus, 2 netter

Priseksempelet gjelder båtreise tur/retur for personer og bil, samt 2 netter i 4-personers feriehus. Prisen forutsetter 4 personer på bestillingen. Ekstra natt fra 280,- per person.

Ordinær pris

Fra 1 250,-

per person

Bestill

Color Club

Fra 1 200,-

per person

Bestill

Våre samarbeidspartnere har innført retningslinjer og tiltak i forbindelse med COVID-19. Vi gjør oppmerksom på at overnattingsstedet derfor kan oppleves litt annerledes enn hva som er beskrevet på nettsiden, i brosjyrer m.m. Dette gjelder også attraksjoner og fornøyelsesparker. For mer informasjon om hva som er stengt, se hotellets/feriesenterets/parkens egne nettsider.

Opplevelser og overnatting

Fasiliteter og overnatting på Himmerland

+5
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Kjøretid fra Hirtshals

1 time og 20 minutter fra havnen i Hirtshals

Danmarks beste golfhotell

Himmerland Golf & Spa Resort har blitt kåret til Danmarks beste golfhotell to år på rad

Tre golfbaner

På Himmerland finner du hele tre golfbaner

Fasiliteter

På Himmerland Golf & Spa Resort er det tre ulike golfbaner. Den store spa- og velværeavdelingen byr på blant annet finsk sauna, biosauna og dampbad. For barna finnes det et morsomt badeland.

Standardrom/feriehus

På Himmerland Golf & Spa Resort bor dere i landlige omgivelser, med gangavstand til alle resortets fasiliteter. Velg mellom standardrom eller feriehus.

Her finner du oversikt over romtyper og feriehus.