Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Landal Fyrklit

Båtreise + overnatting

Overnatting på Landal Fyrklit

Hyggelig og familievennlig feriesenter, kun 2 kilometer fra terminalen i Hirtshals og rett ved stranden. Bo i leiligheter for inntil 6 personer.

Overnatting i ferieleilighet

Priseksempelet gjelder båtreise tur/retur for 4 personer og bil samt 2 netter i 4-personers leilighet. Feriesenteret har også leiligheter for 6 personer.

Minimum opphold 2 netter. Prisen forutsetter 4 personer i leiligheten. Ekstra natt fra 150,- per person.

Sengetøy, laken og håndkle per person er inkludert i prisen.

På feriesenter i Danmark betaler du tillegg for strøm med mer. Dette betales direkte til feriesenteret før hjemreise. Se hvilke tillegg som gjelder for Landal Fyrklit.

Meld deg inn i Color Club

2 netter

Fra 1 070,-

per person

Bestill

Color Club

Fra 1 020,-

per person

Bestill

Bestille flere feriehus?

Ved bestilling av flere feriehus er det mulig å bestille hus som ligger nære hverandre, eller har en spesifikk plassering. Prisen for dette er DKK 261,-. Vennligst kontakt oss på telefon 229 44 200.

Opplevelser og overnatting

Om Landal Fyrklit

Landal Fyrklit har et vel av innendørs- og utendørsaktiviteter, for hele familien. I tillegg finner du spennende attraksjoner som Fårup Sommerland og Ørnereservatet i nærheten.

+2
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Fra Hirtshals

Det tar kun 5 minutter å kjøre til Landal Fyrklit fra Hirtshals.

Turopplevelser

Flotte turstier i klitlandskapet, rett utenfor døren

Opplevelser

Flotte naturopplevelser rett utenfor døren. Inne på selve feriesenteret finner du også mange spennende aktiviteter for både store og små. 

Leiligheter

Bo i leiligheter for 4 eller 6 personer. Alle med egen terrasse eller balkong, og de fleste med utsikt til det vakre Vesterhavet.

Her finner du en beskrivelse av de ulike leilighetstypene.