Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Aktiviteter i Hirtshals

Hirtshals er først og fremst natur, havet og de fantastiske strendene. Her er livet i og på havet i fokus med bl.a. Nordeuropas største akvarium. Se oversikt over opplevelser for hele familien her. 

Tips til hva du kan se og gjøre i Hirtshals

 • Nordsøen Oceanarium

  I fergebyen Hirtshals kan du oppleve Nord-Europas største akvarium, med hele 4,5 millioner liter vann. Utforsk det store spekteret av havdyr, med alt fra småfisk til lekne seler. Se når de store fiskene mates og ta med familien på en "ekspedisjon" til forskjellige destinasjoner i akvariet.

  Her får dere en morsom, spennende og lærerik dag med hele familien.

 • Hirtshals Fyr

  Fyret fra 1863 er åpent for besøkende hele året rundt. Fra det 35 meter høyet fyrtårnet får du en spektakulær utsikt over Hirtshals og Skagerrak.

 • Bunkermuseet

  Bunkersanlegg anlagt av tyskerne under 2. verdenskrig. Bunkersanlegget er pusset opp i senere tid, slik at det fremstår slik det var under krigen. Anlegget er unikt i dansk sammenheng, da det er det eneste bunkersanlegget som er fortsatt er komplett, her kan du besøke 54 bunkere samt kanon- og geværstillinger. Anlegget holder åpent hele året, besøker du Hirtshals på sommeren arrangeres det guidede turer.

Tilbud på båtreise til Hirtshals