Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Fordelskortet Be Happy

Kortet som gir deg mer ferie for pengene!

I vårt blide naboland er det korte avstander mellom attraksjonene. Fra Hirtshals i nord er det bare 2-3 timer med bil til LEGOLAND® Billund Resort, som ligger i hjertet av Jylland. Byen er først og fremst kjent for Legoland, men er også et supert utgangspunkt for en rekke spennende severdigheter og opplevelser. Fra Billund er det ca 55 minutter til vestkysten og 30 minutter til østkysten av Jylland, hvor man finner noen av Danmarks fineste strender.

En ferie i Danmark er enkel å planlegge ut fra familiens behov, ønsker og budsjett. Men som alle foreldre vet: kortene begynner raskt å lukte svidd når alle skal ha sitt. Derfor er det lurt å benytte seg av de lønnsomme spesialtilbudene fordelskortet Be Happy Pass tilbyr.

Ett kort, mange fordeler

Be Happy Pass gir dere mange gode grunner til å bli en dag eller to ekstra. Få tilgang til gode tilbud og rabatter på alt fra mat og drikke, til en lang rekke spennende opplevelser for deg og din familie.

Be Happy Pass er helt gratis, og du får det ved bestilling av opphold i LEGOLAND® Billund Resort gjennom Color Line. Passet mottar du på overnattingsstedet. 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Utvalgte fordeler:

 • Gratis "Pick-a-model" fisk

  Med et gyldig armbånd kan du hente din egen "Pick-a-model" fisk i LEGO® Store (kun en fisk per armbånd). Modellen finnes kun i LEGO® House.

 • Møt kongen og få en egen ridderhjelm på Koldinghus slott

  Møt kong Christian IV – løs oppgavene, bli tatt opp i hæren og hjelp kongen med å beseire enden! Du får også ditt eget riddernavn og våpenskjold samt en gave.

 • Bridgewalking – Middelfart/Fredericia

  Få en unik opplevelse 60 meter over havet og nyt utsikten. Er du under 140 cm eller ikke særlig glad i høyder, kan du komme tett på naturen under broen med vår havbiolog.

 • TIRPITZ

  Gå på jakt etter rav med rav-nett og lommelykt, og opplev den spennende utstillingen «Havets guld». Halv pris for deg med Be Happy Pass.

 • Få din egen zoo-vest og hjelp dyrepasserne i Givskud Zoo

  Få din egen zoo-vest og hjelp dyrepasserne med å passe dyrene i 30 min. Gratis etter betalt entré for alle med Be Happy Pass. Må bookes dagen i forveien.

 • GORILLA PARK – VEJLE

  Slipp løs din indre gorilla! Få et adrenalinkick fra 15 meters høyde i Gorilla Big Swing! Gratis for 10-16-åringer med Be Happy Pass.

Til Danmark med Color Line

Sjøveien til Danmark gir den mest behagelige og morsomme starten på ferien. Når dere reiser med Color Line SuperSpeed , tar det tar kun 3–4 timer fra Larvik eller Kristiansand til Hirtshals. Såpass tid er nødvendig når familien skal utforske fasilitetene om bord. Om bord på SuperSpeed er det nemlig mer enn nok å ta seg til for både voksne og barn.

Visste du at du kan bestille hele danmarksferien gjennom Color Line? Det er både enkelt og rimelig å kjøpe en pakke som inkluderer fergebilletter, overnatting og inngangsbilletter.

I tillegg får familien flere rabatter og fordeler, som to dager med fri inngang til LEGOLAND® når du bestiller opphold ved Hotel LEGOLAND®, LEGOLAND® Castle HotelLalandia Feriehus eller LEGOLAND® Holiday Village. Opphold i Lalandia Feriehus gir også fri inngang til Lalandia Aquadome™ og Monky Tonky Land under hele oppholdet.