Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Velkommen til Sydjylland

Sydjylland

Mer enn bare LEGOLAND®

Vil du besøke klatreparken Gorilla Park , dra på hvalsafari eller lære deg Stand Up Paddle-surfing? Sydjylland er mer enn bare LEGOLAND® – med vakker natur, kunst og kultur samt et spekter av spennende aktiviteter og historie.

Kolding - smak av middelalderen

Byen er kjent som et «shoppingmekka». Men her finner du også det berømte middelalderslottet Koldinghus, samt flotte strender og varierte aktiviteter for store og små.

Prøv også Dunderbeck Windsurfing, hvor hele familien kan lære seg Stand Up Paddle-surfing.

Vejle - Danmarks flotteste strender?

Byen har noen av Danmarks beste strender, samt koselige gågater og spennende butikker.

Besøk den populære klatreparken Gorilla Park – en morsom og spennende utfordring for hele familien! På Kongernes Jelling – Danmarks største vikinganlegg – kommer du tett inn på historien om vikingenes tradisjoner, gudedyrkelse og hverdagsliv.

Middelfart – hvalsafari og brovandring

Byen ligger der hvor Lillebæltsundet er på sitt smaleste og har en rekke vertshus og kafeer. Få med deg hvalsafari der du har muligheten til å se niser på nært hold.

Guidet brovandring over Gamle Lillebæltsbro er også en unik opplevelse, på det høyeste 57 meter over havoverflaten! Alle barn får en tøff gave når brovandringen er gjennomført.

Billund - skulpturpark og naturopplevelser

Byen er først og fremst kjent for fornøyelsesparken LEGOLAND®, men det er også andre gode grunner til å ta en tur innom Billund. Ta med deg familien på en spasertur i Skulpturpark Billund, en tur som tar ca. en halv time og som byr på flotte kunst- og naturopplevelser.

Ribe – morsomme og lærerike attraksjoner

I Danmarks eldste by anbefales en spasertur i de sjarmerende bygatene og ikke minst en tur til Ribe VikingeCenter.

I sentrum av Esbjerg – Danmarks femte største by – finner du et nettverk av gågater som er preget av livlig aktivitet. På Fiskeri- og Søfarts- museet kan du oppleve foring av selene i sealariumet.

Fredericia - Madsby lekepark og Dinos Playland

Fredericia er en by på østkysten. De flotte festningsverkene er verdt et besøk. Barna vil elske Madsby lekepark og dinosaurene i Dinos Playland.

Be Happy Pass - ett kort, mange fordeler

Be Happy Pass er gratis og gir deg og din familie tilgang til gode tilbud og rabatter på en lang rekke spennende opplevelser samt mat og drikke.

Du får Be Happy Passet når du bestiller opphold i LEGOLAND® Billund Resort gjennom Color Line. Passet mottar du på overnattingsstedet. 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Sydjylland

Turistinformasjon

Visit Billund - turistinformasjon
Visit Kolding - turistinformasjon
Visit Vejle - turistinformasjon

Ribe og Esbjerg - turistinformasjon
Middelfart - turistinformasjon
Visit Vejen - turistinformasjon