Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Opplev LEGOLAND®

Den populære fornøyelsesparken LEGOLAND, som feiret 50-års jubileum i 2018, tåler tidens tann bedre enn de fleste, og er stadig like populær blant barn og voksne.

Parken har mer enn 55 attraksjoner og er en av Europas mest besøkte opplevelsesparker gjennom 50 år. Opplevelsene ligger på rekke og rad, og spisestedene er mange. Se forrykende riddershow, test ut dine ninjaferdigheter, dra på polarekspedisjon, opplev spenningen i den nye LEGO City 4D-filmen og mye, mye mer. Fjorårets nyhet, berg-og-dal-banen Flying Eagle, bør virkelig prøves! 

Tenk deg å gå gjennom en verden i miniatyr og oppleve alle de største arkitektoniske attraksjonene på en dag, gjenskapt av rundt 65 millioner legoklosser. I tillegg har den koselige byen Billund masse annet å by på for store og små.

Flyvende Ørn i LEGOREDO® Town

Da LEGOLAND i 2018 fylte 50 år, gjennomgikk LEGOREDO® Town er stor oppgradering. Området ble utvidet med blant annet en splitter ny berg-og-dalbane for de yngste. Flyvende Ørn suser gjennom et imponerende Rocky Mountains inspirert-landskap, hvor de små får en magekriblende tur på ryggen av den flyvende ørnen. Først beveger den seg 11 meter opp i luften, forbi toppen av Ørneklippen. Deretter går det raskt nedover, forbi alle præriens LEGO dyr, før turen ender trygt ved perrongen.

Den klassiske attraksjonen LEGO® Canoe har også fått en skikkelig oppgradering, her er det bare å glede seg til hvin og skumsprøyt.

Finn din indre Ninja i LEGOLAND®

Dette trekkplasteret i LEGOLAND ble en verdensnyhet av flere grunner. Ikke bare er det den største investeringen i parkens historie, den inneholder også grensesprengende ny 4D-teknologi og bygger på noen uhyre populære figurer som barna dine sannsynligvis kjenner svært godt allerede. Her er det hele 5 000 kvadratkilometer med action og moro.

LEGO universet er bygget rundt den populære TV-serien NINJAGO® som også finnes i videospill, tegneserier, actionfigurer og mye mer – i tillegg til film.

Selve LEGO NINJAGO World består av flere arenaer hvor du kan trene opp ninjaferdighetene dine sammen med de kjente karakterene. Her kan du smyge deg forbi laserstråler i Lloyds laserlabyrint, henge som en flue på veggen i Coles klatrevegg, finjustere balanse og reaksjonsevne hos Kai og Jay, alt for å mestre de fire elementene ild, lyn, jord og is i den store NINJAGO The Ride – den siste og største arenaen hvor du får kjempe side om side med ninjaene i en interaktiv filmopplevelse i 4D-teknologi. Dette er den ultimate NINJAGO opplevelsen og uten din hjelp kan ikke ninjaene bekjempe The Great Devourer. Som Master Wu sier: "Sammen er vi sterkere". Det er bare til å glede seg til en tur inn i NINJAGO universet.

Og spenningen fortsetter....

Spenningen fortsetter i KNIGHTS KINGDOM der en skummel drage bor i kjelleren på Kongeborgen, og de som er ekstra modige kan ta turen inn til Piratland for å møte sjørøvere og sjøuhyrer. Er du fremdeles sugen på adrenalin, er Haunted House - et stort, hjemsøkt herskapshus som har vært bebodd av gullgravere - noe for deg. En spennende og nervepirrende opplevelse du aldri har opplevd maken til i LEGOLAND.

Is i magen?

Opplev universet fra Star Wars, gjenskapt med over 5,3 millioner legoklosser – eksklusivt i LEGOLAND. Polar Land er fortsatt den største attraksjonen LEGOLAND noensinne har bygget, og er absolutt en opplevelse du bør få med deg. Og har du is i magen kan du dra på polarekspedisjon om bord på rutsjebanen Polar X-plorer, som har et fem meter langt fall. 

LEGOLAND for de minste

De minste barna synes det er spennende å utforske sine egne duploleker, bare 15 ganger større. De kan gå inn i bondegården eller politistasjonen de kjenner fra før, og se verden fra figurenes perspektiv. Sørg for å få med dere miniatyrversjonene av forskjellige byer, selvsagt bygget av legoklosser. Trafikkskolen der barna kan ta førerkort har vært populær i mange år, og er fremdeles spennende. Pass på å bestille tid når du kommer inn!

WORLD’S TALLEST i Miniland

Se til himmelen og opplev fem av verdens høyeste bygninger i WORLD’S TALLEST i Miniland. Mer enn 830 000 LEGO® brikker ble brukt for å bygge kopier i skala 1:150 av verdens fem høyeste bygninger: Burj Khalifa, Shanghai Tower, Makkah Royal Clock Tower Hotel, One World Trade Center og Taipei 101.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Opplevelser i nærheten av LEGOLAND og Lalandia Billund Resort

 • LEGO® House

  I september 2017 åpnet dette unike opplevelsessenteret i den berømte klossens hjemby, Billund!  

 • Lalandia® – opplevelser for hele familien

  Velkommen til opplevelsessenteret i Lalandia® – en unik og spennende verden med aktiviteter og opplevelser tilpasset hele familien. Bak de sydlandske husfasadene i senteret gjemmer det seg hyggelige restauranter, butikker, lekeland, treningssenter, og ikke minst – Aquadome™– Skandinvias største badeland. 

 • Givskud Zoo

  Givskud Zoo - Løveparken, ligger en kort kjøretur fra Billund. Dra på spennende safari i egen bil og opplev spennende og eksotiske dyr på nært hold. PS. Inngangsbillettene kan du kjøpe samtidig som du bestiller reisen hos Color Line.

 • Flere grunner til å feriere i Sydjylland

  Vil du besøke klatreparken Gorilla Park, dra på hvalsafari eller lære deg Stand Up Paddle-surfing? Sydjylland byr på vakker natur, kunst og kultur samt et spekter av spennende aktiviteter og historie. Sjekk våre reisetips!

LEGOLAND®-pakker