Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Hotell Fårup – bo midt i moroa

For mer enn 40 år siden ble Skandinavias første sommerland åpnet. Fårup Sommerland var ikke lenger bare en vill drøm, men en realitet. Nå kan du i tillegg bo midt i moroa, på Hotel Fårup.

Fra Fårups klassiske aktiviteter som trampoliner og kanoer har utviklingen vært enorm. Et vell av forlystelser, aktivitetstilbud og spisesteder gjør Fårup til et utrolig populært sommerland. Parken er flere ganger kåret til Nordens beste og scorer i tillegg meget høyt på service.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

En 4-stjerners drøm

Når man velger å bygge et 4-stjerners hotell i en av Danmark mest populære fornøyelsesparker, er det ikke rart at dette er blitt et kjempepopulært overnattingssted – særlig for familiens yngste. Nylig ble hotellet kåret av TripAdvisor som Danmarks 4. beste. 

Hotellet ligger midt i parken, med skogen på den ene siden, vannet på den andre og utsikt til parkens elleville berg- og dalbaner. Det er lagt opp til lek og moro med både utendørs og innendørs lekeplass, samt et eget aktivitetsområde. Som gjest her har du fri tilgang til alle parkens attraksjoner, og til alt overmål – du får adgang 30 minutter før portene åpnes for øvrige parkgjester slik at du unngår kø.

Det er selvfølgelig lagt stor vekt på at barna skal trives, for som de fleste har erfart: har barna det godt, har foreldrene det flott.

+1
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Rom med balkong

De 51 rommene er moderne og praktisk innredet, og samtlige har egen terrasse/altan. Etter en god natts søvn venter hotellets frokost, som også er inkludert i prisen, der dere kan nyte ferske bakervarer og deilig pålegg før dere hiver dere ut i alle fornøyelsene.

Hotellet tilbyr gratis parkering og egne ladestasjoner for el-biler til sine gjester.

Hotel Fårup

Slik kommer du deg hit

Reisen til Danmark kan du gjøre med Color Line SuperSpeed fra Larvik eller Kristiansand. Båten har to daglige avganger fra hver by, og turen over Skagerrak tar mellom tre og fire timer. På veien gjør underholdningen båtturen ekstra morsom og behagelig for både foreldre og barn.

P.S. I skoleferien er også barnas egen Captain Kid og vennene hans om bord med show, skattejakt og morsomme aktiviteter.

 

Hotell og feriesenter i Nordjylland