Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Opplevelser i Randers

Middelalderbyen Randers byr på opplevelser for både store og små. Her kan du spasere rundt i trange smug og brosteinsbelagte gater, nyte naturopplevelsene eller se eksotiske dyr i Randers regnskog.

Tips til hva du kan se og gjøre i Randers

  • Randers Regnskov

    Randers Regnskov ligger midt i sentrum av byen, og er en av Danmarks største turistattraksjoner. Mer enn halvparten av dyrene lever fritt, og man kommer tett innpå de 250 dyreartene som finnes her. Dette er en opplevelse for både store og små.

  • Djurs Sommerland

    Ta turen til Skandinavias største sommerland! Her får du spenning og moro for hele familien. Djurs sommerland er flere år på rad blitt kåret til Nordens beste sommerland. Parken er delt inn i 8 ulike temaområder med mange spennende attraksjoner. Djurs Sommerland har også et stort vannland med vannsklier og bølgebassenger. Parken holder åpent fra mai til begynnelsen av oktober.

  • Salt Touch

    En spabehandling hos Salt Touch gir velvære for kropp og sjel. Salt Touch ligger i hjertet av Mariager Saltcenter, og salt spiller derfor en viktig rolle i behandlingen.

Tilbud på båtreise og overnatting i Randers