Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Smil og glede på Superspeed

Om bord på SuperSpeed er det store smil og latter. Gjestene er glade  over å kunne ta turen over Skagerrak igjen.  

Med SuperSpeed til Danmark

Velkommen om bord

Velkommen om bord, sier passasjersjef Harald Myhre. 

Han tar smilende imot midtskips på dekk 7.

Jeg merker at alle er så glade og takknemlige for at de igjen kan reise, og har store forhåpninger til turen. Jeg ser at de koser seg, sier Myhre.

Han forteller at de fleste som tar turen nå er fullvaksinerte, og derfor kan reise uten tanke på testing og karantene.

Venneparene (f. v.) Aud og Egil Dyrholm og Anne Margrethe og Håvard Uldal er glade for at de igjen kan reise til Danmark. Og de synes det virker trygt og fint med hensyn til pandemien om bord på SuperSpeed. Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

– Ja, dette har vi virkelig lengtet etter. Vi har ikke vært i Danmark siden pandemien startet. Det var nesten sånn at vi hadde reisefeber, men innsjekken gikk greit og alt om bord føles trygt og sikkert, sier Anne Margrethe og Håvard Uldal. 

De nyter overfarten med deilig frokost i buffetrestauranten Catch Me If You Can sammen med venneparet Aud og Egil Dyrholm. Vennene har invitert til en ukes ferie i sommerhuset deres i Klitmøller  i Thisted. 

I restauranten koser også Eli og Atle Mørch seg. De har tatt turen sammen med datteren June. 

De nyter familietur; fra venstre Eli, Atle og June Mørch.

– Det er helt perfekt. Med en gang vi kommer om bord senker vi skuldrene og nyter dagen. Det er fantastisk med et slikt avbrekk, og nydelig at vi igjen kan ta slike småturer, sier Atle. 

Før pandemien tok han og Eli ofte dagsturer til Danmark – som regel ut fra Kristiansand om morgenen og hjem på kvelden. 

–   Opplevelsene i Danmark står i kø. Noen ganger kjørte vi østkysten til Sæby og Skagen, andre ganger vestkysten til Løkken og Lønstrup. Og til Aalborg. Endelig kan vi ta sånne turer igjen, smiler de to.  

Fristelser om bord

Fristelsene er mange i den bugnende buffeten i restaurant Catch Me If You Can om bord på SuperSpeed. Og gjestene forsyner seg med sild og egg, smakfulle oster, ferske rundstykker og lekre kaker – ikke alt på en gang, det er jo lov å ta flere runder! 

Rundt bordene i restauranten høres muntre samtaler og glad latter.  

– Dette er vi så glade og takknemlige for å se og høre; reiseglade nordmenn som vi endelig kan ønske velkommen om bord igjen, sier Nina Moland Andersen, salgs- og markedssjef i Color Line. 

Hun er fornøyd med at alle fullvaksinerte nå kan ta turen med SuperSpeed til Danmark – uten testing og uten karantene. 

Salgs- og markedssjef i Color Line, Nina Moland Andersen, og passasjersjef Harald Myhre ønsker reisende velkommen om bord på SuperSpeed.

– Vi har tro på en fin høst med mange gjester og trygge seilinger. Du vet, SuperSpeed-skipene er utrolig gode i sjøen, det har vi erfart gjennom de 13 årene skipene har vært i drift over Skagerrak. SuperSpeeds lengde er på hele 211 meter og tåler Skagerrak svært godt! Selv i vind og ganske grov sjø skal våre gjester ha det behagelig, og det sørger våre erfarne skippere og mannskaper for, sier Moland Andersen.

Selv om SuperSpeed ikke er helt ny lenger, legger Color Line stor vekt på vedlikehold og oppgraderinger av skipet. Spisestedene, mingleplassene og butikkene er flotte og holder høy standard.  

– Ja, det er nesten så jeg hadde glemt hvor fint det er om bord, hører vi mange av gjestene si, smiler hun.  

Her kan du gjøre en god handel

Shopping om bord

Totalt har SuperSpeed hele 1000 kvadratmeter med taxfree-varer. 

–  Det er fint å kunne reise med SuperSpeed igjen, sier Carina Lauvsland mens salgsleder Ann Marlen Bysheim viser henne varer i SuperSpeeds nye Outlet-butikk. 

Her er stativene fulle av merkevarer av god kvalitet til svært lave priser – det er 50 til 70 prosent rabatt på alle varene.  

– Ja, her kan du gjøre en god handel, smiler Bysheim og forteller at butikken er godt besøkt. 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Også i Deli Shop, som er utvidet både i størrelse og sortiment, er det igjen livlig prat og hyggelig handel.  

Her er diskene fylt opp med det ypperste av kjøtt, oster og andre delikatesser. Her er det kyllingbryst til lavpris, indrefilet av hjort, helstekt villsvinlår, lammecarre, oster, oljer og mye mer. 

– Totalt har vi 1000 kvadratmeter med taxfree-varer, sier George Mekchai som har ansvar for alle butikkene om bord på SuperSpeed 1. 

– Folk roper gjerne hurra når de kommer inn i butikkene, og vi svarer gjerne med hurra. Reisende har virkelig ventet på at de igjen kan ta turen med SuperSpeed, sier Mekchai.

Den største butikken om bord er Color Shop. Her fylles handlekurvene med kremer, parfyme, sminke, sjokolader, leker og drikkevarer. 

– Vi er enormt stort utvalg til veldig gode priser.  I våre butikker kan gjestene virkelig boltre seg, sier en godt fornøyd Mekchai. 

Og vi som reiser gjør mer enn gjerne som han – roper hurra for at mange nå kan reise med SuperSpeed til Danmark igjen!

Karin Schjølberg (t.v) og Wenche Hansen storkoser seg på tur. Snart skal Wenche på ny ferietur til Skagen.

Også søstrene Wenche Hansen og Karin Schjølberg nyter overfarten. 

– Det er deilig. Vi storkoser oss, sier Karin Schjølberg. 

Hun bor i Tromsø, men er på besøk hos søsteren i Kristiansand. 

– I dag er det bare en dagstur med SuperSpeed for oss. Det blir en dag med masse god mat og drikke, og litt shopping, sier de to på vei inn i prøverommet på SuperSpeeds nye Outlet-butikk.  

– Ja, her kan vi virkelig gjøre gode kjøp, sier de og ser på varer med 50 og 70 prosent avslag. 

Aktuelle tilbud

Her ser du hvilke tilbud som gjelder for perioden 3. mai til 14. juni. Color Club-medlemmer får 10% rabatt på kampanjer i TAXFREE-magasinet.

Begge søstrene har lengtet etter å kunne reise til Danmark, men Wenche har nok lengtet mest. Før pandemien dro hun nemlig ofte til Danmark, og i en årrekke har hun syklet på kryss og tvers i Nordjylland to ganger i året.  

– Snart skal jeg på tur igjen – da blir det ferie i Skagen for utslitte husmødre, som vi sier. Vi er en damegjeng som reiser og nyter dansk natur og deilig dansk mat og drikke. Det er bare så fantastisk, sier Wenche. 

Fantastisk syns også Nina Moland Andersen, salgs- og markedssjef i Color Line, det er å se så mange fornøyde gjestene om bord. 

Dette er etterlengtet. Utrolig hyggelig å se at folk nyter overfarten, sier hun. 

Tilbud

Reis med SuperSpeed til Danmark