Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Gruppereise til feriesenter i Danmark

Med SuperSpeed får dere den beste starten på Danmarksturen. Skipene bringer dere hurtig og komfortabelt over Skagerrak – til spennende og aktive dager på et feriesenter i Danmark.  

Et opphold på et feriesenter i Danmark vil gi skoleklassen, vennegjengen eller hele familien minner for livet. I umiddelbar nærhet finnes det morsomme aktiviteter og opplevelser for både store og små. Mange av feriesentrene ligger idyllisk til i nærheten av havet eller stranden. 

Få pristilbud

Ta kontakt for å få et pristilbud på  feriesenteropphold i Danmark og båtreise tur/retur Kristiansand/Larvik - Hirtshals. Gjelder grupper over 20 personer, og grupper med spesielle ønsker.

Kontakt oss på telefon 815 00 860 eller send oss en prisforespørsel.

Vi anbefaler

 • Landal Grønhøj Strand

  Landal Grønhøj Strand har store, praktiske ferieleiligheter som innbyr til hyggelige opphold for besøkende i alle aldre. Feriesenteret ligger like ved den populære badebyen Løkken og tilbyr et vell av aktiviteter for små og store gjester.

  Priseksempelet gjelder båtreise tur/retur med SuperSpeed og 1 overnatting i ferieleilighet for 8 personer.

  Les mer om Landal Grønhøj Strand her

  Pris fra 330,– per person
  Ring for å bestille
  815 00 860
  Ring for å bestille

 • Skallerup Seaside Resort

  Feriesenteret er et av Danmarks mest populære og ligger ved den lille idylliske byen Lønstrup. Her kan man oppleve supre aktiviteter i sykkelavstand fra Hirtshals. Feriehusene er velutstyrte og aktivitetstilbudene mangfoldige og spennende. Det tropiske badelandet er et trekkplaster hele året. 

  Skallerup Seaside Resort har feriehus for inntil 12 personer.

 • Landal Rønbjerg

  Feriesenteret byr blant annet på Nordens største aktivitetssenter, 2000 m2 badeland og et stort spa-område. Fotballgolf, beachvolly, tennis og bueskyting er noen av aktivitetene feriesenteret tilbyr. Det er kort vei til strand og Rønbjerg havn. Feriehusene er familievennlig innredet og ligger vakkert i naturskjønne omgivelser.

  Feriesenteret har feriehus for inntil 10 personer. 

Oversikt alle feriesentre

Feriesentrene vi anbefaler i Danmark er av høy kvalitiet. Leilighetene og feriehusene er komfortable og innholdsrike. Mange har badeland, ligger ved stranden eller nær golf og spa-anlegg.

Les mer om de ulike feriesentrene her