NB -

Ut og reise i sommer? Husk gyldig legitimasjon. Les mer

Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Julebordstur med SuperSpeed til Danmark

Ta med deg kollegaene eller vennegjengen på gode julebordsopplevelser i Danmark.

Legger du firmaets eller vennegjengens julebord på SuperSpeed får du julebord og julehandel i ett. Julebordet står dekket fra 3. november.

SuperSpeeds julebordsbuffet er i særklasse. Det bugner av tradisjonsrik julemat, tilberedt av dyktige kokker. Fristende retter, deilige skalldyr, kjøtt og fisk i alle varianter og et dessert - og kakebord man bare drømmer om.

Velkommen om bord!

 • Julebordstur med SuperSpeed

  Fra Larvik og Kristiansand kan dere reise tur/retur samme dag og nyte julebordet til sjøs.

  Prisen inkluderer båtreise tur/retur samme dag fra Larvik eller Kristiansand, julebord fra Larvik kl 1730. julebord fra Kristiansand kl 1630, eller fra Hirtshals kl 2045. Øl, vin og mineralvann til maten.

  Ring oss i dag eller send oss en prisforespørsel.

  Dagstur med julebord fra 410,- per person
  Ring for å bestille
  815 00 860
  Ring for å bestille

Julebord i Skagen eller Aalborg

Hva med å kombinere årets julebord med et hotellopphold i Aalborg eller Skagen? Bo godt og nyt et deilig dansk julebord etterfulgt av dans til levende musikk. På overfarten til og fra Danmark kan dere kose dere med julemat fra vår bugnende julebuffet og handle julegaver til taxfree-priser.

Julestemningen i Skagen er helt spesiell. De gule skagenhusene er pyntet og butikkene frister med flotte julegaver, dansk design og spennende mote. På hotellet ønsker de ansatte julebordsgjestene hjertelig velkommen. Dansk julebord serveres på kvelden, og deretter er det dans til levende musikk.

Aalborg er ypperlig for firmaturer og julebordsopplevelser. Hotellet er sentralt plassert nær byens livlige gågater og på kvelden kan du nyte et dansk julebord og danse til levende musikk.

+5
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

 • Julebord i livlige Aalborg

  Prisen inkluderer båtreisen tur/retur med SuperSpeed, 1 natt i dobbeltrom med frokost. dansk julebuffet (Øl, vin og mineralvann er inkludert på Comwell Hotel Hvide Hus), dans og musikk. Tillegg for enkeltrom.

  Tilbudet på Comwell Hotel Hvide Hus gjelder 17., 18, 24. og 25. november, 1., 2., 8. og 9. desember.

  Ring oss i dag eller send oss en prisforespørsel.

  Comwell Hotel Hvide Hus fra 1 860- per person
  Ring for å bestille
  815 00 860
  Ring for å bestille