NB -

Ut og reise i sommer? Husk gyldig legitimasjon. Les mer

Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Konferanse og gruppereise til Color Hotel Skagen

Fantastiske omgivelser, flotte lokaler og aktiviteter i Skagen.

Bestill reise eller send oss en prisforespørsel

 • Båtreise og overnatting på Color Hotel Skagen

  Prisen inkluderer båtreise tur/retur med SuperSpeed og 1 overnatting i dobbeltrom med frokost. Gjelder kun for grupper på minimum 20 personer.

  Kontakt oss på telefon 815 00 860 eller send oss en prisforespørsel.

  Gruppereiser Fra 680,- per person, per døgn
  Ring for å bestille
  815 00 860
  Ring for å bestille

 • Color Hotel Skagen

  Kurs- og konferansehotell med moderne fasiliteter og flotte konferanselokaler.

  Kontakt oss på telefon 815 00 860 eller send oss en prisforespørsel.

  Én natt fra 1 530,- per person
  Ring for å bestille
  815 00 860
  Ring for å bestille

 • Julebord Color Hotel Skagen

  Prisen inkluderer båtreisen t/r med SuperSpeed, en natt i dobbeltrom med frokost, dansk julebuffet, levende musikk og dans. Tillegg for enkeltrom.

  Tilbudet gjelder 23. og 30. november.

  Pris inkludert drikke fra 1 740,- (øl, vin og mineralvann frem til klokken 0100). Ring oss i dag eller send oss en prisforespørsel.

  Én natt Fra 1 285,- per person
  Ring for å bestille
  815 00 860
  Ring for å bestille

Skagen, den idylliske lille byen i Nordjylland, er et populært og vellykket samlingssted for konferanser og annen møtevirksomhet. 

Vi hjelper deg med å skreddersy og planlegge aktiviteter som passer hver enkelt gruppe. Eksempelvis malerkurs, strandpiknik, museumsbesøk, utflukter til Grenen - stedet hvor Kattegat og Skagerrak møtes, for å nevne noe.

+2
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Bo og spis godt på 4-stjerners Color Hotel Skagen

Color Hotel Skagen er et meget godt kurs- og konferansehotell med moderne fasiliteter og flotte konferanselokaler. Vi skreddersyr konferansepakker til seminarer og events, tilpasset hver enkelt gruppe. Eksempelvis malerkurs, strandpiknik, museumsbesøk og spennende utflukter. Ta en titt lenger nede på denne siden og sjekk tilbudene.

Hotellet egner seg ypperlig for både små og store seminarer, kurs og konferanser. Color Hotel Skagen har 151 rom og 5 hyggelige konferanselokaler med alle tekniske fasiliteter.

Det største konferanselokalet tar opptil 350 personer, og i tillegg finnes det hyggelige små grupperom.

Hotellet tilbyr også finske saunahytter, treningsrom, utendørs oppvarmet svømmebasseng, en deilig overbygget gårdshave, en meget god restaurant og bar, samt en vinkjeller hvor dere kan slappe av etter dagens gjøremål.

Les mer om hotellet her

Vi hjelper deg gjerne!

Trenger du busstransport i Danmark? Ønsker du å reservere bord på en restaurant eller annet? Ring oss på 815 00 860 så hjelper vi deg gjerne.

Gruppeaktiviteter i Skagen

Hotellet ligger i et flott naturområde som innbyr til hyggelige opplevelser. Området benyttes ofte når det arrangeres gruppeaktiviteter; den flotte naturen er som skapt for forskjellige typer aktiviteter – både action, hjernetrim og kreative oppgaver. Her er et utvalg av hva du kan oppleve:

 • Skagentur med guide

  Opplev Skagen og lær mer om de kjente Skagenmalerne. Turen går bl.a. gjennom de gamle bydelene og til Skagen museum. Har du lyst til å oppleve Skagens flotte natur, tar vi også turen innom Den tilsandede kirke, eller en tur i Råbjerg Mile. Vi kan også ordne med en piknikkurv på veien.

 • Teambuilding

  Nå kan du utfordre deg selv og teamet ditt. Vi setter av 2 - 3 timer til øvelser hvor alle deltakerne må samarbeide. Bygg det høyeste tårnet, løp i hinderbanen og hjelp hverandre med å komme igjennom. Spis lunsj ute i det fri og samarbeid om å lage maten over bål. Alle ingrediensene kommer fra hotellets kjøkken.

 • Spesialarrangement til Grenen

  Ønsker du å gi dine gjester en spesiell og minneverdig start på festarrangementet? Da anbefaler vi en tur til Grenen, stedet hvor Skagerrak og Kattegat møtes. Bussen kjører fra hotellet og ut til kjøretøyet «Sandormen», som frakter dere videre til Grenen, hvor  hotellets kelner står klar med drikke.

 • Skagenmaler for en dag

  Ta med deg vennegjengen eller kollegaene og opplev hvordan det er å være ekte Skagenmaler. Vi besøker en lokal maler i et autentisk atelier i Skagen havn. Her får du gode råd av kunstneren Peder Ravn, som har malt de fleste maleriene som pryder veggene på Color Hotel Skagen. Latteren og kommentarene sitter løst, så vi garanterer minnerike timer! Bildet blir så rammet inn og du får det med deg hjem til odel og eie.

  Minimum 25 personer.

 • Color Hotel Skagen tilbyr også følgende aktiviteter:

  • Lag din egen silderett
  • Rideturer
  • Ølsmaking på Skagen Bryghus
  • Vinsmaking
  • Temafester
  • Yoga og Wellness

Se også:

 • Feiring i Skagen

  Hotellet tilbyr helaftensarrangementer hvor du selv er med og setter sammen en meny, men ellers bare kan nyte festen. Om sommeren kan du og gjestene hygge dere i den koselige gårdshaven.

  Color Hotel Skagen trekker ofte inn de vakre omgivelsene i arrangementet. Eksempelvis har de hatt vielser ved Den Tilsandede Kirke, Skagens Museum og ved Vippefyret samt velkomsttreff på Grenen.

 • Sykkel i Skagen

  "Vårens vakreste eventyr" kalles starten på sykkelturene som fyller SuperSpeed med glade syklister fra mars og ut i høstmånedene.