NB -

Ut og reise i sommer? Husk gyldig legitimasjon. Les mer

Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Konferanse på Scandic Laholmen

Lunt og moderne hotell i sentrum av Strømstad. Her finnes store konferanserom og oppholdsrom med nydelig utsikt til sjø og maritime omgivelser.

Bestill reise eller send oss en prisforespørsel

 • Konferanse på Laholmen

  Prisen inkluderer båtreise tur/retur, overnatting i dobbeltrom med frokost, konferanserom 1 dag. «Morning Break» kl 0900-1100, lunsjbuffé inkl. måltidsdrikke, «Taste Break» kl. 1400-1600 og 3-retters middag med kaffe.

  Konferanse­pakke fra 1 398,- per person
  Ring for å bestille
  815 00 860
  Ring for å bestille

Høstkampanje 01.09. - 31.10. 2018

Standard konferansemiddag byttes i denne perioden ut med en innholdsrik skalldyrsbuffet med førsteklasses råvarer, eller en 3-retters festmeny, 1 glass drikke er inkludert i prisen.

+9
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Om konferanseavdelingen

Denne er utvidet med 2 nye konferanselokaler. I tillegg har 4 av de nåværende lokaler fått en helrenovering med nye vegger, gulv og møbler. De store lokalene i konferansesenteret har fått nye, behagelige stoler.

Mat og drikke

Nytt kjøkken og restaurant byr på nøye utvalgte retter laget på råvarer av høy kvalitet, ofte fra lokale leverandører og økologisk fremstilt. Til og med den allerede så gode frokosten løftes til nye høyder med bl.a. ferskpresset appelsinjuice og kokkens nylagde omelett etter gjestens ønsker.

Aktiviteter

Gi konferansen en ekstra dimensjon ved å legge inn en eller flere av de mange aktivitetene som tilbys, enten til lands eller til vanns. Hva med en skjærgårdstur med god mat og trubadur, 5-kamp ved havet eller sykkeltur på Koster?

Se oversikt over gruppeaktiviteter her