Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Gruppe og konferanse Oslo - Kiel

Planlegger dere et julebord med alt samlet på ett sted? Eller vil dere Kick-starte det nye året med lansering av nye produkter, nye strategier eller introduksjon av nye medarbeidere?

Om bord på Color Magic og Color Fantasy kan dere kombinere et faglig opplegg med sosial samling i en unik setting. Med moderne skip og fasiliteter, topp teknisk utstyr, konferanseverter, møterom med havutsikt og et godt og variert underholdningstilbud, tilbyr Color Line Cruises en konferansepakke som inkluderer alt du trenger, og litt til, til en svært konkurransedyktig pris.
 
Spør oss om tilbud i dag!

 

 • Innhent tilbud

  Ring oss på 815 00 860 eller send oss en forespørsel via skjema.

  Send oss en prisforespørsel.

  Ring for å bestille
  815 00 860
  Ring for å bestille

 • Opplev skipet – Se 360° visning

  Naviger deg rundt i den 360° visningen og se oversikt over skipet, møterom og konferanselokaler.

  Om bord finner du 12 barer og restauranter, Spa & Fitness Center med panoramautsikt, spektakulære show (helt gratis) og flere taxfree-butikker. Her er alt og alle samlet på ett sted.

Se pris og bestill reise

«Bertel O. Steen har ved flere anledninger benyttet Color Line som konferansearena, både til små og større arrangement. Oppfølgning av kundekontakt er i særklasse, og tilrettelegging og gjennomføring blir gjort med godt øye for detaljer og med et topp servicenivå. »

Marit Schiefloe, Travel and Event Manager i Bertel O. Steen
 • Bli med på visningstur til Kiel

  Ønsker du å oppleve hvordan et 2-døgns KonferanseCruise kan gjennomføres? På en visningstur blir du kjent med skipet, konferansesenteret og de andre fasilitetene.

  Send inn din søknad til konferanse@colorline.no merket med «visningstur» og ønsket avreisedato. Ved innvilget søknad betaler vi et 2-døgns cruise i 3-stjerners utvendig lugar.

  Visningstur gjelder nye kunder, utenom skoleferiene og inkluderer ikke mat og drikke.  

 • Kom på omvisning

  Våre cruiseskip Color Magic og Color Fantasy ligger ved kai i Oslo hver dag mellom kl. 1000 og 1400. Kom om bord og se konferanseavdelingen, promenaden og restaurantene. Det er også muligheter for å spise en god lunsj.

 • Cruisecard - Et enklere betalingsmiddel

  Cruisecard er et tilbud til deg som skal gjøre opp for flere personer.

  I resepsjonen om bord kan du få lagt inn en sum på gjestenes boardingkort slik at de kan betale med sitt eget boardingkort i våre barer, restauranter og butikker. Ønsker du å øke verdien tar du kontakt med resepsjonen som hjelper de deg å legge til mer.

  Dersom noen ikke bruker hele verdien, betaler du bare for det som er brukt. På din cruisecardregning blir det spesifisert hva dine gjester har kjøpt.

  Cruisecard må bestilles senest 7 dager før avreise og blir utlevert i innsjekking før ombordstigning.

Konferanse om bord