Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Konferansereise med havutsikt

Planlegger dere konferanse i 2018? Det er mange gode grunner til å velge et 2-døgns Cruise med Color Line. Vi hjelper deg å skreddersy et program som passer deres agenda.

Om bord på Color Magic og Color Fantasy kan dere kombinere faglig påfyll med sosialt samvær i en helt unik setting. Med moderne skip og fasiliteter, topp teknisk utstyr, egne konferanserådgivere, møterom med havutsikt og et godt og variert underholdningstilbud, tilbyr Color Line Cruises en konferansepakke som inkluderer alt du trenger, og litt til, til en svært konkurransedyktig pris.

 

 • Prisen inkluderer

  • 3-stjerners innvendig dobbel lugar
  • 6 timer med konferanserom
  • Kaffe/te og frukt
  • Lunsj inkl. kaffe/te på utreisen eller returen
  • Eveningbuffet og 3-retters Cruisemeny
  • Frokost t/r

  Priseksempelet gjelder avreise april-oktober. Pris frem til april er fra 2 390,-.

  Ring oss i dag eller send oss en prisforespørsel.

  KonferanseCruise fra 2 790,- per person
  Ring for å bestille
  815 00 860
  Ring for å bestille

+3
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

La våre konferanserådgivere gjøre jobben for deg!

Det er mye som skal klaffe på en konferansetur. I Color Line vet vi at et fleksibelt program er viktig når vi skal hjelpe deg med å skreddersy den perfekte balansen mellom faglig påfyll og sosialt samvær. Våre konferanserådgivere forstår hva som er dine utfordringer når du skal planlegge en konferanse, og strekker seg langt for å legge til rette for at dere skal få en uforglemmelig opplevelse på havet sammen med oss.

 • Vi skreddersyr etter dine behov

  “Programmet varierer mye etter hva målet med turen er. Noen har fullt fokus på det faglige, og benytter de to dagene om bord til virkelig å fokusere på en oppgave. Dette er grupper som gjerne behøver møterom hele dagen. Andre vil kanskje gi de ansatte en kick-off som legger føringer for samhold og de gode diskusjonene resten av året, da står gruppeaktiviteter og opplevelser i fokus.”

  Linda Mari Ulvan
  Konferanserådgiver Color Line

Velkommen til omvisning med lunsj.

Våre cruiseskip Color Magic og Color Fantasy ligger ved kai i Oslo hver dag mellom kl. 1000 og 1400, og du er velkommen til en uforpliktende omvisning sammen med en av våre dyktige konferanserådgivere. Du vil blant annet få se konferanseavdelingen, promenaden og rastaurantene. Spør oss gjerne om muligheter underveis, og la oss finne løsninger fordeg. Vi avslutter med en deilig lunsj i en av skipets restauranter.

Klikk her for å bestille omvisning.

 • Opplev skipet – Se 360° visning

  Naviger deg rundt i den 360° visningen og se oversikt over skipet, møterom og konferanselokaler.

  Om bord finner du 12 barer og restauranter, Spa & Fitness Center med panoramautsikt, spektakulære show (helt gratis) og flere taxfree-butikker. Her er alt og alle samlet på ett sted.

 • Cruisecard - Et enklere betalingsmiddel

  Cruisecard er et tilbud til deg som skal gjøre opp for flere personer.

  I resepsjonen om bord kan du få lagt inn en sum på gjestenes boardingkort slik at de kan betale med sitt eget boardingkort i våre barer, restauranter og butikker. Ønsker du å øke verdien tar du kontakt med resepsjonen som hjelper de deg å legge til mer.

  Dersom noen ikke bruker hele verdien, betaler du bare for det som er brukt. På din cruisecardregning blir det spesifisert hva dine gjester har kjøpt.

  Cruisecard må bestilles senest 7 dager før avreise og blir utlevert i innsjekking før ombordstigning.

«Bertel O. Steen har ved flere anledninger benyttet Color Line som konferansearena, både til små og større arrangement. Oppfølgning av kundekontakt er i særklasse, og tilrettelegging og gjennomføring blir gjort med godt øye for detaljer og med et topp servicenivå. »

Marit Schiefloe, Travel and Event Manager i Bertel O. Steen

Visste du at...

...Color Line kan ta imot grupper fra 5-500 personer, og at vi har det eneste cruiseskipet i verden med bildekk som kan forvandles om til messedekk om bord?

...reiser du på et 2-døgns Cruise får du ca. fire timer i land i Kiel.

...det er show hver eneste kveld, og dette er inkludert når du reiser med oss.

+2
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Konferanse om bord

Se pris og bestill reise