Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Bli med om bord på virtuell omvisning!

Opplev skipet uten å reise deg fra stolen! Se hva som venter deg hvis du legger en konferanse til havet.

Naviger deg rundt i rommet med enkle tastetrykk, eller klikk på play-knappen neders i bildet for å sette i gang videogjennomgang.

Se Oceanic à la Carte

Oceanic à la Carte og gourmetrestauranten

Oceanic er skipets à la carte restaurant. Imponerende takhøyde og delikate detaljer setter tonen for et hyggelig måltid.

I annen etasje ligger gourmetrestauranten. Kjøkkensjefen er alltid på jakt etter nye impulser, og denne våren går Color Line blant annet inn i et spennende, kulinarisk samarbeid med en av Norges beste Thai-restauranter, Plah.

Se 360-visning av et av våre møterom - Boardroom

Boardroom

I konferanseområdet finner du møterom tilpasset alle anledninger. Felles for alle våre møterom er havutsikten. Om dere er en liten gruppe, eller flere hundre deltagere har vi alt dere trenger for en vellykket konferanse.

Visste du Color Fantasy er eneste cruiseskip i verden med eget messedekk? Boardroom er møterommet som egner seg ypperlig dersom dere er en gruppe på opp til 18 personer. Kan du se for deg en møtedag her?

Se 360-visning av Auditoriumet

Auditorium

Auditorium er konferansesenterets storsal. Salen kan også deles i to dersom dette passer gruppen bedre. Har du tilgang til et sett med VR-briller? Da kan du klikke på brille-ikonet nederst i bildet og få kjenne på kroppen hvordan det er å stå fremst i salen og skue ut over publikum.

Se en 5-stjerners lugar

5-stjerners lugar

Lugarene på Color Line holder god standard og gir rom for en pust i bakken når det er på tide å trekke seg tilbake. Våre 5-stjerners lugarer gjør reisen ekstra behagelig. Det finnes lugarkategorier tilpasset alle behov og budsjetter.

Her finner du oversikt over de ulike lugarene.

Se Show Lounge

Show Lounge

I Show Lounge kan du oppleve show i internasjonal klasse hver eneste kveld - helt gratis! Det er ulike show på ut- og hjemreisen, så pass på at dere får med dere begge to. Show Lounge tar opptil 500 i plenum, og egner seg dermed også meget godt til større arrangementer med foredragsholdere på dagtid.

Se Spa & Fitness-avdelingen