NB -

Vi har for øyeblikket tekniske problemer vårt vanlige telefonnummer. Dere kan midlertidig nå oss på telefon 810 00811. Vi beklager ulempene dette medfører.

Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Bryllupsprogram – forslag til brudeparet

Egen bryllupskoordinator

Slik kan bryllupsfeiringen se ut

Forslaget tar utgangspunkt i de fleste elementer et bryllupsarrangement kan inneholde.

Vår bryllupskoordinator hjelper deg å planlegge dagen slik at den blir helt perfekt. Dere velger selv om bryllupsfesten skal være på utreisen til Kiel eller på returen til Oslo. Utreisen kan være en unik mulighet til å bli bedre kjent før den store festen, hvis bryllupsgjestene ikke har møtt hverandre før.

Forslaget tar utgangspunkt i de fleste elementer et bryllupsarrangement kan inneholde. Dere kan enten sette sammen ditt eget program basert på forslaget under eller sette dere ned sammen med bryllupskoordinator og spikre sammen noe helt eget.

Color Lines bryllupspakke

Dag 1

12.15: Oppmøte på Hjortneskaia i Oslo
12.45: Brudepar og gjester følges om bord
13.00: Mottakelse i Observation Lounge. Musserende og lett servering.

17.00: Promenademarsj med brudepar og gjester (valgfritt)
17.10: Musserende og sjokoladejordbær i Manhattan Bar
17.30: Servering av 3-retters selskapsmeny 

20.30: Color Drink i Show Lounge (reserverte plasser)
22.00: Bryllupskake og kaffe avec i Observation lounge
22.30: Brudevals

Dag 2

07.00–09.45: Individuell frokost
20.00: Felles evening-buffet inkl. 1 enhet drikke i Grand Buffet.

 

 

 

 

 

Dag 3

07.00–09.45: Individuell frokost
10.00: Reisen er slutt

 

 

 

 

 

4 gode tips

Bryllupskoordinatorens beste tips

Vi har snakket med vår bryllupskoordinator, og her er hennes beste tips for den store dagen.

  • Festbordet: Sett ditt eget preg på festbordet. Vi pynter naturligvis til fest, men vi anbefaler at dere setter deres personlige preg på feiringen, f.eks. med løpere, bordkort, ballonger, kuvertgaver.
     
  • Foto: Sett bort fotograferingen til en fotokyndig, så dere får sikret alle minnene. Snakk gjerne med bryllupskoordinatoren i forkant, slik at de beste fotoøyeblikkene kan planlegges.
     
  • Vielsen: Hvis dere ønsker musikk under vielsen, så ta gjerne dette med på en minnepinne. Det samme gjelder bilder, dere kan spille av film/bilder i bakgrunnen (powerpoint) om dere ønsker dette. Vi lyssetter lokalet med duse og rolige farger.
     
  • Mottakelse: Under mottakelsen og til festen på kvelden er dere i et rom for dere selv, og kan spille musikk om dere ønsker – det er bare hyggelig. Ta gjerne med en iPad eller lignende, med tilhørende høyttalere om dere ønsker.
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Chat med oss