Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Gruppereiser til Skagen

Idylliske lille Skagen, med sine karakteristiske gule hus, er en av Danmarks mest populære byer, ikke minst i sommersesongen.

Båtreise og overnatting på Color Hotel Skagen

Prisen inkluderer båtreise tur/retur med SuperSpeed og 1 overnatting i dobbeltrom med frokost. Gjelder kun for grupper på minimum 20 personer.

Kontakt oss på telefon 815 00 860 eller send oss en prisforespørsel.

Gruppereiser

Fra 795,-

per person, per døgn

815 00 860
Om Skagen

Skagen for grupper

Fantastiske strender, et yrende havneliv, gode spisesteder, flotte turstier, spennende shopping og Skagens berømte museer er noen av grunnene til å legge neste gruppereise hit. Spiller du golf, kan du trygt invitere venner med på en golfreise, 18-hullsbanen på Hvide Klit byr på spennende utfordringer.

+3
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Bo og spis godt på 4-stjerners Color Hotel Skagen

Hotellet har gjennomgående høy standard og ligger midt mellom Skagen sentrum og Gamle Skagen, ca 15 minutters gange fra sentrum. Color Hotel Skagen er et ypperlig utgangspunkt for gruppeturer. Sammen kan dere nyte nydelig mat og drikke i Restaurant Holger, hotellets restaurant. Menyen endres i takt med sesongen og består av månedens meny samt à la carte retter inspirert av det franske og det nye nordiske kjøkken.

Hotellet tilbyr også finske saunahytter, treningsrom, utendørs oppvarmet svømmebasseng, en deilig overbygget gårdsgave, en meget god restaurant og bar, samt en vinkjeller hvor dere kan slappe av etter dagens utflukter.

Gruppeaktiviteter i Skagen

området innbyr til hyggelige opplevelser. Den flotte naturen er som skapt for forskjellige typer aktiviteter – både action, hjernetrim og kreative oppgaver.  Color Hotel Skagen samarbeider med det erfarne lokale eventbyrået “VESTEVENT”. Her er eksempler på noe av det som tilbys:

Landroversafari til Råbjerg Mile

Dra på landroversafari til Råbjerg Mile, Danmarks svar på Sahara, og opplev noe av landets vakreste natur.

Turen starter fra Color Hotel Skagen, og underveis blir det pauser i en flott og rå natur ved Vestkysten. Vi slår leir og tenner bål, koker kaffe, muligens supplert med en lekker matkurv fra Color Hotel Skagen.

Opptil til 10 personer pr. buss.

Varighet 2-3 timer.

3 av de hurtige (2+2=5)

Kast dere ut i teambuilding- oppgaver hvor både gruppen og hver enkelt deltagers samarbeidsevne og kompetanse settes på prøve. Her jobbes det med den gode kommunikasjonsformen og med samtlige sanser. Arrangementet foregår på Color Hotel Skagen, og består av 3 forskjellige oppgaver.

Varighet ca. 1 time.

Teamwork på segway

Ta et avbrekk fra dagens konferanse og bruk 1 time på morsomme utfordringer på en segway. Her utfordres både balanse og motorikk. Dette er noe alle kan være med på, og det gjør riktig godt for både hjerne og kropp.

Der gis utførlig instruksjon, og deretter er det kjøring på egen bane.

Varighet ca. 1 time.

MTB i dansk natur

Etter en brief på Color Hotel Skagen, bærer det av sted på to hjul i det flotte landskapet som omkranser hotellet – også kalt Skagen Klitplantasje. Naturen og stiene her egner seg ypperlig til å øve på teknikk. Etter endt økt er det samling med kaffe ved leirplassen, mens dagens opplevelser fordøyes.

Varighet ca. 3 timer.

Team challenge

Dra på “Team Color Challenge” og bruk naturen som lekeplass langs Skagens vakre, hvite strender. Temaet for denne dagen er å styrke de sosiale båndene mellom kollegene, og samtidig bli utfordret på evnen til å samarbeide i grupper. Når dagen er omme kåres vinnerteamet ved leirbålet eller med champagne-sablering på hotellet.

Varighet ca. 3 timer.

Skagenmaler for en dag

Ta med deg vennegjengen eller kollegaene og opplev hvordan det er å være ekte Skagenmaler. Vi besøker en lokal maler i et autentisk atelier i Skagen havn. Her får du gode råd av kunstneren Peder Ravn, som har malt de fleste maleriene som pryder veggene på Color Hotel Skagen. Latteren og kommentarene sitter løst, så vi garanterer minnerike timer! Bildet blir så rammet inn og du får det med deg hjem til odel og eie.

Minimum 10 personer.

Flere arrangementer

Se flere eksempler på vestevent.dk eller kontakt oss for andre spennende aktiviteter under oppholdet på Color Hotel Skagen.

Vi hjelper deg gjerne

Trenger du busstransport i Danmark? Ønsker du å reservere bord på en restaurant eller annet? Ring oss på 815 00 860 så hjelper vi deg gjerne.

Chat med oss