Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

På sykkel fra Hirtshals til Skagen

"Vårens vakreste eventyr" kalles starten på sykkelturene som fyller SuperSpeed med glade syklister fra mars og ut i høstmånedene. Og det er unektelig et skue når hundrevis av syklister tråkker i land i Hirtshals, og fortsetter sykkelturen mot Skagen.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

På sykkeltur fra Hirtshals til Skagen

Sykkelruten fra Hirtshals til Skagen går gjennom små, idylliske tettsteder, langs strender og på nydelige skogsveier. Vel framme i Skagen sjekker mange inn på byens eneste 4-stjerners hotell – Color Hotel Skagen, før de inntar gågatene og havnen med uteservering og glade gjester.

Dette er årets store happening for deltagerne, og mange bestiller derfor månedsvis i forveien for å sikre plasser.

NB! Mange velger å leie sykkel fra sykkelutleie i Skagen. De bringer da sykkelen til Hirtshals slik at den står klar når du går i land fra Superspeed.

Les mer om sykkelutleie i Skagen

Kontakt oss for bestilling

  • Kontakt oss for tilbud

    Grupper over 20 personer og/eller mindre grupper som ønsker en konferanse, bes kontakte oss på telefon eller sende en prisforespørsel.

    Ring for å bestille
    815 00 860
    Ring for å bestille

Vi hjelper deg gjerne!

Trenger du busstransport i Danmark? Ønsker du å reservere bord på en restaurant eller annet? Ring oss på 815 00 860 så hjelper vi deg gjerne.

Chat med oss