Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.
Laster video…

Fantastisk feiring Oslo-Kiel

Feiring av bursdag, bryllupsdag eller andre begivenheter? Ta med familie og venner på en to dagers markering i flotte omgivelser.

To hele døgn med venner og familie til havs

Feiring i trygge omgivelser

Din trygghet er viktig for oss! Vi seiler med færre passasjerer enn vanlig, og har innført en rekke smitteverntiltak om bord og på våre terminaler. Men, det blir ikke mindre festlig av den grunn, bare bekymringsfritt og trygt. Dere kan fremdeles nyte fantastisk mat, show med internasjonale artister og et bredt underholdningstilbud for både store og små. Len deg tilbake og nyt det gode selskapet – så tar vi oss av resten.

Oslo-Kiel

Ordinær jubileumspakke

Fra 1 868,-
Color Club fra 1 768,-

• 2-døgns Cruise Oslo-Kiel
• 1 kveldsbuffet i Grand Buffet på utreisen
• 3-retters valgfri meny i Oceanic à la Carte restaurant på returen
• Frokost tur/retur
Oslo-Kiel

Oppgradert feiring

Fra 2 256,-
Color Club fra 2 156,-

• 2-døgns Cruise Oslo-Kiel
• 1 kveldsbuffet i Grand Buffet inkl. 1 drikke på utreisen
• 3-retters valgfri meny i Oceanic à la Carte restaurant inkl. 4 glass drikke på returen
• Frokost tur/retur

Det lille ekstra for jubilanten!

Ved bestilling av jubileumspakken for 10 voksne eller flere, oppgraderer vi jubilanten til 5-stjerners suite, såfremt det er ledig kapasitet.

Bestiller du via internett, må du selv ringe kundeservice i etterkant for å sjekke mulighetene for denne oppgraderingen.

Fastsatt meny

For grupper fra og med 10 personer serveres en fastsatt meny.

Flere enn 20 personer?

Da får dere en egen kontaktperson og andre pris- og bestillingsregler gjelder. Snakk gjerne med oss om du ønsker forslag til program på reisen. Kontakt oss på telefon 815 00 860 eller send oss en prisforespørsel.

Om bord

Om bord har vi blant annet Casino, golfsimulator, livemusikk i rolige omgivelser og disco i flere etasjer.

Vi hjelper deg

Møt opp på terminalen, resten ordner vi

For oss er det viktig at du skal kunne stille avslappet til feiringen, og ha tid til deg selv og dine gjester. Dere skal være trygge på godt vertskap og minnerike opplevelser. Vi har lang erfaring med å arrangere selskap, og legger alt til rette for å skape uforglemmelige øyeblikk på havet. Alt dere trenger å gjøre er å pakke kofferten og møte opp på terminalen – resten ordner vi!

+1
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Bursdagsfeiring og feiring av gullbryllup med stil

Familien Hildre feiret gullbryllup og 70-årsdag om bord. Vi fikk være med på reisen.

«Det ble et skreddersydd opplegg med eksklusiv mat, drikke og VIP-plass i Show Lounge. I tillegg bestilte vi også ekstra fine lugarer som ga turen det lille ekstra. Vi ble så godt ivaretatt av en helproff organisasjon som med hjerte og stort engasjement la til rette for at både store og små fikk en minnerik opplevelse. Vi gleder oss allerede til neste tur!»

Tove Hedemark feiret 80 års dagen om bord.
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Betingelser:

Frapris

Prisene gjelder Oslo – Kiel t/r per person i 3* innvendig dobbeltlugar. Prisene gjelder for avreise i midtuke i 2021, med unntak av skoleferier. Begrenset antall plasser. Tillegg for andre lugarkategorier og avreise torsdag–lørdag. For grupper fra og med 20 personer eller bestillinger over 10 lugarer gjelder andre priser.