Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Gruppereiser til Gøteborg

Gøteborg er som skapt for gruppereiser og venneturer. Med sitt store utvalg av opplevelser, spisesteder og severdigheter finner dere garantert noe alle vil like.

Her kan du bo:

 • Scandic Europa fra 672,- per person

  Bo sentralt ved jernbanestasjonen og i tilknytning til Nordstan Shoppingsenter. Kort vei til offentlig transport, shopping, restauranter og severdigheter. Hotellet har eget treningsrom, svømmebasseng og sauna. Mulighet for familierom med plass til inntil 4 personer. Prøv også hotellets egen restaurant og bar HAK. 

  Er dere flere enn 20 personer eller ønsker et skreddersydd arrangement? Ring oss på 815 00 860

 • Clarion Hotel Post fra 726,- per person

  Et av byen mest unike designhotell med flere barer og restauranter samt svømmebasseng på taket. Hotellet ligger i den gamle postbygningen på Drottningtorget, rett ved jernbanestasjonen. Trikk til Lisberg og flere av byens severdigheter går rett utenfor døren.

  Er dere flere enn 20 personer eller ønsker et skreddersydd arrangement? Ring oss på 815 00 860

Kort avstand mellom opplevelsene

Gøteborg er en kompakt storby som gjør det enkelt og raskt og komme seg rundt. De fleste opplevelser ligger i gangavstand fra hverandre, men Gøteborg har også et godt kollektivtilbud med både trikk og buss. 

+1
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Et utvalg av anbefalte aktiviteter og severdigheter for grupper:

 • Liseberg , ypperlig for både små og store barn
 • Paddan, opplev Gøteborg fra vannet og de små kanalene
 • Opplev skjærgården rundt Gøteborg, hit kommer dere enkelt med kollektivtransport. Ta med niste og bli hele dagen.

Skal du arrangere en gruppereise til Gøteborg? Spør oss gjerne, vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne å skreddersy klasseturen, tur med vennegjengen eller sosiale turer til Gøteborg.