Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Gruppereiser til Gøteborg

Som skapt for gruppereiser

Her kan du bo

Gøteborg er som skapt for gruppereiser og venneturer. Med sitt store utvalg av opplevelser, spisesteder og severdigheter finner dere garantert noe alle vil like.

Clarion Hotel Draken fra 975,- per person

Bo på det splitter nye hotellet Clarion Hotel® Draken. Dette er ikke bare et hotell, men også Gøteborgs nye spektakulære kulturscene og møteplass. Hotellet er over 100 meter høyt med SkyBar, og er dermed byens høyeste hotell. Det ligger ved det pulserende livet på Järntorget.

I hotellets 33. etasje finner du Brasserie Draken, som frister med en fantastisk utsikt over Gøteborg. Her kan du nyte klassiske retter med en moderne vri.

Fra prisen gjelder per person i dobbeltrom.

Er dere flere enn 20 personer eller ønsker et skreddersydd arrangement? Ring oss på 815 00 860

Scandic Europa fra 770,- per person

Bo sentralt ved jernbanestasjonen og i tilknytning til Nordstan Shoppingsenter. Kort vei til offentlig transport, shopping, restauranter og severdigheter. Hotellet har eget treningsrom, svømmebasseng og sauna. Mulighet for familierom med plass til inntil 4 personer. Prøv også hotellets egen restaurant og bar HAK. 

Fra prisen gjelder per person i dobbeltrom.

Er dere flere enn 20 personer eller ønsker et skreddersydd arrangement? Ring oss på 815 00 860

Scandic Crown Hotel fra 735,- per person

Hotellet ligger like ved jernbanestasjonen, midt i sentrum, og er dermed et flott og enkelt utgangspunkt for å oppleve Gøteborg.

Med sin uformelle bar og restaurant i et glassdekket atrium gis det rom for en kulinarisk opplevelse med hyggelig atmosfære.

Fra prisen gjelder per person i dobbeltrom.

Er dere flere enn 20 personer eller ønsker et skreddersydd arrangement? Ring oss på 815 00 860

Scandic Rubinen fra 740,- per person

Bo sentralt på avenyen og kun 800 meter fra Liseberg. Med sin sentrale plassering er hotellet en naturlig møteplass i Gøteborg. I hotellets  populære restaurant og bar, Ruby Bar, spiser både gjester og de lokale. Hotellet har også eget treningsrom og sauna.

I syvende etasje ligger hotellets egen Roof top bar med utsikt over Gøteborgs tak og avenyen.

Fra prisen gjelder per person i dobbeltrom.

Er dere flere enn 20 personer eller ønsker et skreddersydd arrangement? Ring oss på 815 00 860

Kort avstand mellom opplevelsene

Gøteborg er en kompakt storby som gjør det enkelt og raskt og komme seg rundt. De fleste opplevelser ligger i gangavstand fra hverandre, men Gøteborg har også et godt kollektivtilbud med både trikk og buss. 

+1
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Et utvalg av anbefalte aktiviteter og severdigheter for grupper:

  • Liseberg , ypperlig for både små og store barn
  • Paddan, opplev Gøteborg fra vannet og de små kanalene
  • Et rikt utvalg av konserter, teater og show, se oversikt over hva som skjer her.
  • Shopping (og den obligatoriske kanelbollen) i historiske Haga

Skal du arrangere en gruppereise til Gøteborg? Spør oss gjerne, vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne å skreddersy klasseturen, tur med vennegjengen eller sosiale turer til Gøteborg.

En av Europas fremste matbyer

Gøteborg kan skilte med en mengde flotte restauranter. Her er flere med Michelin-stjerne, og i tillegg spisesteder med deilig svensk sjømat og svensk husmannskost.

Showtime

Gøteborg, også kalt Lille London, p.g.a. sin arkitektur, kultur, underholdning og livlige utesteder.

Buss til Gøteborg

Vil hjelper deg gjerne med busstransport tur/retur Gøteborg.  Ta kontakt angående priser og avgangstider.

Aktiviteter for grupper

Opplevelser i Gøteborg

Liseberg

Liseberg er Nordens største fornøyelsespark med fartsfylte, spennende og morsomme opplevelser for barn i alle aldre. Her finner du hele 41 forskjellige attraksjoner, spill og show. Selve parkområdet byr på et vell av vakre blomster. På sommeren kan du oppleve kjente artister som opptrer på utendørsscenen. 

FEELINGS – Emotion Through Music

Velkommen til en uforglemmelig kveld fylt med musikk, dans og underholdning på det fantastiske restaurantshowet Feelings – Emotion Through Music! Showet tar deg med til en verden av følelser og lidenskap der hver tone forteller en historie.

Showet har premiere 30. august, og spilles deretter alle helger til juni 2025.

Showpakken inkluderer show, 3-retters middag. kaffe og garderobe.

  • Pris: fra 1 182,– per person

Park Lane ligger øverst på Avenyen i Gøteborg.

Utforsk Gøteborg fra vannet

Paddan Sightseeing ble startet i 1939 og tilbyr båtturer i Göteborg. Du kan leie en klassisk Paddan-båt for transport, utdrikningslag, after work eller andre arrangementer.  Det er også mulig å leie en "Partypadda" med sittegrupper i stedet for vanlige stoler. Når du leier en båt, får du også med guide eller du kan selv bruke mikrofonen til aktiviteter og underholdning. Båtene passer for både små og store grupper. Ta kontakt for pris og råd om planlegging av turen.

Nyttig informasjon

Les mer om:
Innsjekk
Oppmøte
Rutetider

Gruppemenyer

Egne menyer for gruppe og konferanser om bord på Color Hybrid. Måltider for både utreise og hjemreise, må være forhåndsbestilt senest dagen før utreise.

Chat med oss