Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

2-døgns Cruise Oslo-Kiel for grupper

Gruppereise Oslo–Kiel

Et 2-døgns Cruise for grupper passer perfekt for vennegjenger, firmaturer uten konferanse, privatgrupper, klubber, foreninger og lag. Vi skreddersyr en pakke for dere, og tilrettelegger arrangementet slik at dere bare kan nyte reisen. Velkommen om bord!

2-døgns Cruise fra 2 411,-

  • Reise t/r i standard innvendig dobbeltlugar
  • Frokost t/r
  • Kveldsbuffet inkludert 1 enhet drikke
  • 2-retters cruisemeny inkludert 2 enheter drikke
  • Avreiseperiode: 19.08.2024 – 31.10.2024 
  • Gjelder avreise midtuke (søn – ons)
  • Ønsker dere lunsjbuffet inkludert kaffe og min vann på utreisen kommer det et tillegg på kr 293,-

    Fraprisen gjelder ved minimum 20 personer. Tilbudet kan ikke kombineres med andre kampanjer eller avtaler.

Kontakt oss på telefon 815 00 860 eller be om et uforpliktende tilbud.

Om bord

Mat og drikke

Utvalget om bord spenner fra innholdsrike sharing-menyer til ekte gourmet med kortreiste råvarer. På skipet har vi både eget spekeri og røkeri, med engasjerte kokker og servitører som ønsker å gi dere en matopplevelse ut over forventningen!

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Lugarer – bo behagelig

Om bord på Color Magic og Color Fantasy tilbys du alt fra fine standardlugarer til luksuriøse suiter og rederlugar for deg som ønsker å oppleve noe ekstra på overfarten. I tillegg finnes et utvalg lugarer med havutsikt til en rimelig penge. Noen har gratis inngang til Color Spa & Fitness Center, noen har både frokost og minibar inkludert i prisen.

Show

Hver kveld inviterer vi til en musikalsk reise i skipets store teatersal, Show Lounge. Her kan dere lene dere tilbake og nyte internasjonale show av høy klasse.

Reserver plass samtidig som dere bestiller reisen.

Shopping - om bord kan du handle til taxfree-priser

Benytt anledningen til å gjøre en god handel. Om bord finner du et rikt utvalg av taxfree-varer, delikatesser, klær, accessoirer og gaveartikler. Spar inntil 70 % sammenlignet med veiledende priser i Norge

Color Spa & Fitness Center

Vårt Spa & Fitness Center finner du på dekk 13, fremst i skipet. Her kan du nyte en treningsøkt til panoramautsikt, eller slappe av i boblebad, steamrom eller badstue med vakker havutsikt.

Bredt underholdningstilbud

Visste du at vi har mange barer og restauranter, Show Lounge med spektakulære show hver kveld, handlegate med taxfree-butikker, casino, nattklubb, golfsimulator og Spa & Fitness-avdeling med panoramautsikt?

Referanser

Det er få ting som gleder mer enn fornøyde kunder. Se hva noen av våre utvalgte referansekunder sier om oss her.

Nyttig informasjon

Her finner du nyttig informasjon om din gruppereise om bord på Color Magic eller Color Fantasy.

Teambuilding aktiviteter

Sett en ekstra spiss på arrangementet!

Vi gleder oss til å ta dere imot om bord, og strekker oss langt for at reisen skal leve opp til forventning – og enda litt mer! Kontakt oss på telefon 815 00 860 eller send en prisforespørsel i dag.

Chat med oss