Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Julebord 2021 Oslo–Kiel

Fra 5. november til og med 19. desember serveres det julemat om bord.

Vi feirer gjenåpningen av Norge

50 % rabatt på førjulscruise

Ta med venner og familie på et minnerikt førjulscruise. Nyt et herlig julemåltid i en av våre restauranter, opplev spektakulære show hver kveld, kom à jour med julegavehandelen i bugnende taxfree-butikker og senk skuldrene i vårt Spa & Fitness Center. Julebordet står dekket fra 5. november til 19. desember. Nå får du 50 % rabatt på cruise til Kiel, bestill senest 26. oktober.

Gladmelding!

- Ingen karantene for fullvaksinerte 
- Ingen test for fullvaksinerte
- Nå må du ikke lenger bruke munnbind om bord

Vi har stor pågang på telefonen. Takk for at du sjekker svar på ofte stilte spørsmål før du kontakter oss.

Gratis endring og avbestilling

Få gratis oppgradering til FLEX-billett. Bestiller du en ny båtreise (cruise, bilpakke eller dagstur) før 31. desember, med avreise i 2021, får du full refusjon ved avbestilling og kan endre gebyrfritt frem til avreise.

 • 50 % rabatt

  2-døgns Cruise Oslo-Kiel t/r

  Tilbudet gjelder per person på 2-døgns Cruise Oslo-Kiel t/r i 3-stjerners innvendig lugar. Oppgitt pris er inkl. rabatt med avreise til og med 22.12.21. Gjelder utvalgte avganger. Ordinært tillegg for singellugar og andre lugarkategorier.

  Bestill senest 26.10.21

  2 døgns Cruise Fra 329,- per person (før fra 658,-) Bestill
  Color Club Fra 279,- per person (før fra 558,-) Bestill

Julemarked i Kiel

I år er det hele fem julemarkeder i Kiel som starter 22.11. og varer til 23.12./30.12.
Les mer om julemarked i Kiel

Ta med bilen om bord på cruise

Med parkering på bildekk er det enkelt å komme av og på skipet med bagasjen og taxfree-varer. Tilbudet gjelder personbiler med høyde under to meter, og det er kun mulig å parkere om bord på Color Fantasy. Les mer om parkering på bildekk

Husk å forhåndsbestille show

For at flest mulig skal få se showene, setter vi opp flere forestillinger hver dag. Alle gjester må reservere bord.
Les mer om forhåndsbestilling av show

Mat og drikke

Julemåltid i godt selskap

Med tolv restauranter og barer om bord, finner du garantert mye som frister. I førjulssesongen har vi ekstra fokus på julemat, ferske råvarer og hjemmelagde spesialiteter som passer sesongen.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

TIPS! Bestill reise inkludert julemat, det lønner seg!

Du sikrer deg også bord i restauranten på det tidspunktet du vil spise. Cruisepakkene inneholder bl.a. et tradisjonsrikt julebord på utreisen og valgfri meny i Oceanic à la Carte restaurant på returen. Frokost er selvfølgelig også inkludert begge veier.

Om bord

Et hav av opplevelser

Spektakulære show

Hva passer vel bedre til julebordet enn et show før eller etter julemåltidet? Hver kveld vises to imponerende show om bord.

Alle gjester må forhåndsbestille plass.

Velvære før jul

Color Spa & Fitness Center er utstyrt med alt du trenger for å pleie hele kroppen – både fysisk og mentalt. Passer det ikke fint med litt velvære til jul?

Restauranter og barer

Med tolv restauranter og barer om bord, finner du garantert noe som tilfredsstiller alle smaksløker.

Flotte lugarer

Om bord tilbys du alt fra fine 3-stjerners lugarer til luksuriøse 5-stjerners suiter og rederlugar for deg som ønsker å oppleve noe ekstra på overfarten.  

Aktiviteter

Om bord har vi blant annet flere butikker med taxfree-shopping, Casino, golfsimulator og livemusikk flere steder om bord.

Betingelser:

50% RABATT KAMPANJE

Tilbudet gjelder pr person på 2–døgns Cruise Oslo-Kiel t/r i 3-stjerners innvendig lugar med avreise 13.10.–22.12.2021. Bestillingsperiode 13.10.–26.10.2021. Enkelte seilinger kan være unntatt for 50% rabatt. Frapris gjelder etter rabatt. Julebord i perioden 05.11.–19.12.21.

Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud, og det er ordinært tillegg for singellugar og andre lugarkategorier. Barn reiser for halv pris av oppgitt frapris på 2-døgns Cruise i 3- og 4-stjerners lugar (gjelder for barn 4–15 år som deler lugar med 2 voksne). Begrenset antall plasser. Spesielle betingelser gjelder. Begrenset antall plasser. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Servicehonorar tilkommer ved bestilling på telefon og terminal.