Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Julebord 2019 Oslo–Kiel

Skipets julebord står dekket fra 8. november til og med 15. desember.

Julebord med alt på ett sted

Nyt et herlig førjulscruise til Kiel

Nyt et herlig julemåltid, opplev spektakulære show uten ekstra kostnad, kom à jour med julegavehandlingen eller koble helt av i vårt Spa & Fitness Center. Ta med venner og familie på et minnerikt førjulscruise.

  • Førjulscruise til Kiel

    Frapris gjelder per person på 2-døgns Cruise Oslo-Kiel t/r i 3-stjerners innvendig lugar. Gjelder avreise søndag-onsdag 01.11–22.12.2019.

    Barn reiser gratis 16.–30.12.2019. Gjelder for barn 4-15 år som deler lugar med 2 voksne.

    Cruise Fra 648,- per person Bestill
    Color Club fra 548,- per person Bestill

Mat og drikke

Julemåltid i godt selskap

Med tolv restauranter og barer om bord, finner du garantert mye som frister. I førjulssesongen har vi ekstra fokus på julemat, ferske råvarer og hjemmelagde spesialiteter som passer sesongen.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

TIPS! Bestill førjulscruise med mat og spar inntil 25%!

Du sikrer deg også bord i restauranten på det tidspunktet du vil spise. Cruisepakkene innholder bl.a. et tradisjonsrikt julebord på utreisen og valgfri meny i Oceanic à la carte restaurant på returen. Frokost er selvfølgelig også inkludert begge veier.

Om bord

Et hav av opplevelser

Spektakulære show inkludert i prisen

Hva passer vel bedre til julebordet enn et show før eller etter julemåltidet? Hver kveld vises to imponerende show om bord på både Color Fantasy og Color Magic – helt uten ekstra kostnad.

Forhåndsbestill VIP-bord for å sikre deg plass i salen, eller møt opp tidlig.

Velvære før jul

Color Spa & Fitness Center er utstyrt med alt du trenger for å pleie hele kroppen – både fysisk og mentalt. Passer det ikke fint med litt velvære til jul?

De beste julegavtipsene i 2019

Om bord på Color Line Cruises bugner det av ekstra gode tilbud nå i førjulstiden. Få med deg de beste julegavtipsene fra tre av våre ansatte.

Restauranter og barer

Med tolv restauranter og barer om bord, finner du garantert noe som tilfredsstiller alle smaksløker.

Flotte lugarer

Om bord på Color Magic og Color Fantasy tilbys du alt fra fine 3-stjerners lugarer til luksuriøse 5-stjerners suiter og rederlugar for deg som ønsker å oppleve noe ekstra på overfarten.  

Aktiviteter

Om bord har vi blant annet flere butikker med taxfree-shopping, Casino, golfsimulator, livemusikk i rolige omgivelser og disco i flere etasjer.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Betingelser:

Frapris gjelder per person på 2-døgns Cruise Oslo-Kiel t/r i 3-stjerners dobbeltlugar. Gjelder avreise søndag-onsdag 01.11.–23.12.2019. Barn reiser gratis på 2-døgns Cruise i 3- og 4-stjerners lugar (ikke bilpakke) 16.–30.12.2019. (Barn gratis gjelder for barn 4-15 år som deler lugar med 2 voksne).

Ordinært tillegg for singellugar og andre lugarkategorier. Begrenset antall plasser, spesielle betingelser gjelder. Servicehonorar tilkommer ved bestilling på telefon og terminal.