Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Julebord Sandefjord - Strømstad

Julemat og julehandel

Bestill årets julebord

Til og med 19. desember kan du nyte skipets fristende og tradisjonsrike julebord som også inkluderer drikke. Her er kjøtt og fisk i alle varianter, deilige skalldyr, gode salater og et bugnende utvalg av lekre desserter og kaker. I tillegg kan du handle julegaver til taxfree-priser om bord. Velger du å legge julebordet til sjøs får du virkelig mye ut av julebordbudsjettet.

Dagstur med julebord

Prisen inkluderer båtreise tur/retur med samme skip og julebuffet med drikke til maten på utreisen. Barn 4-15 år betaler 1/2 pris.

Husk å legge til julebuffet når du bestiller.

For grupper over 20 personer:
Ring oss i dag på 815 00 860 eller send oss en prisforespørsel.

Dagstur med julebord

Fra 309,-

per person

Bestill

Color Club

Fra 249,-

per person

Bestill
Julebord

Nyt deilig julemat

Julebord serveres på avgangen kl. 1330 eller kl. 1700 fra Sandefjord. Husk å reservere plass i buffetrestauranten når du bestiller julebordet. 

Julebordet på Color Hybrid fikk terningkast 5

Spiseriforeningen ga julebordet om bord på Color Hybrid terningkast 5 i Sandefjords Blad 06.12.2021.

Her er konklusjonen:
"Her fikk vi alt vi ønsket oss fra et julebord og mer til. All mat var lekkert anrettet, mangfoldet enormt og det meste vi smakte var godt. Til tross for få gjester, var det lite som tydet på en pandemisk nedskalering av mattilbudet. Om man er på reisefot og er julematfysen er buffeten på hybriden et kupp."

Flere enn 20 personer?

Kontakt oss på telefon 815 00 860 så vil vi hjelpe deg med bestilling. Vi anbefaler alle grupper å bestille julebord så tidlig som mulig. De mest populære avgangene fylles opp tidlig.

Aldersgrense

20 år på 1700 avgangen.

Oppmøtetid

1 time før avgang.