Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Konferanse- og gruppereiser til Skagen

Idylliske lille Skagen, med sine karakteristiske gule hus, er en av Danmarks mest populære byer.

Spesialtilbud

Konferanse Color Hotel Skagen

Kurs- og konferansehotell med moderne fasiliteter og flotte konferanselokaler.

Prisen inkluderer:

  • Båtreisen tur/retur med SuperSpeed
  • Overnatting i dobbeltrom (tillegg for enkeltrom)
  • Konferanselokale, isvann og kaffe
  • Lunsj med 1 drikke
  • Ettermiddagsservering, f.eks. kake, frukt og snacks
  • 2-retters konferansemeny og kaffe
  • Frokost på hotellet

Kontakt oss på telefon 815 00 860 eller send oss en prisforespørsel.

Én natt

Fra 1 990,-

per person

815 00 860

Gruppereiser: Båtreise og overnatting i Skagen

Prisen inkluderer båtreise tur/retur med SuperSpeed og 1 overnatting i dobbeltrom med frokost. Gjelder kun for grupper på minimum 20 personer.

Kontakt oss på telefon 815 00 860 eller send oss en prisforespørsel.

Én natt

Fra 915,-

per person

815 00 860

Velkommen til Skagen

Skagens gågater lokker med dansk design og internasjonal mote, gode spisesteder og spennende butikker. Restaurantene i havnen byr på havets delikatesser, ferske skalldyr og lekre fiskeretter. For kulturinteresserte er det et spennende utvalg av museer, gallerier og kunstverksteder.  Spiller du golf, kan du trygt invitere venner med på en golfreise, 18-hullsbanen på Hvide Klit byr på spennende utfordringer.

+5
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Bo og spis godt på 4-stjerners Color Hotel Skagen

Color Hotel Skagen er et meget godt kurs- og konferansehotell med moderne fasiliteter og flotte konferanselokaler. Vi skreddersyr konferansepakker til seminarer og events, tilpasset hver enkelt gruppe. Eksempelvis malerkurs, strandpiknik, museumsbesøk og spennende utflukter. Ta en titt lenger nede på denne siden og sjekk tilbudene.

Hotellet egner seg ypperlig for både små og store  grupper, seminarer, kurs og konferanser. Color Hotel Skagen har 151 rom og 5 hyggelige konferanselokaler med alle tekniske fasiliteter.

Det største konferanselokalet tar opptil 350 personer, og i tillegg finnes det hyggelige små grupperom.

Hotellet tilbyr også finske saunahytter, treningsrom, utendørs oppvarmet svømmebasseng, en deilig overbygget gårdshave, en meget god restaurant og bar, samt en vinkjeller hvor dere kan slappe av etter dagens gjøremål.

Noe å feire?

Tenk deg idylliske Skagen som ramme rundt et festarrangement. Se for deg Color Hotel Skagen i klitlandskapet litt utenfor sentrum. Et lyst og trivelig hotell i lekker dansk design, en dyktig pianist som spiller kjente melodier, hyggelige ansatte  
som gjør alt for at du skal trives, og ikke minst- en flott restaurant med utsøkte retter.

Gruppeaktiviteter i Skagen

Området innbyr til hyggelige opplevelser. Den flotte naturen er som skapt for forskjellige typer aktiviteter – både action, hjernetrim og kreative oppgaver.  Color Hotel Skagen samarbeider med det erfarne lokale eventbyrået “VESTEVENT”. Her er eksempler på noe av det som tilbys:

GRENEN Danmarks nordligste punkt

Grenen er et av de mest populære turmålene i Skagen. Her møtes Kattegat og Skagerrak, og man kan faktisk stå med ett ben i hvert hav. Noen tar turen til fots, mens andre foretrekker å bli fraktet ut med "Sandormen".

VANDRETUR på stranden

Dra på en felles vandretur i Skagen Klitplantasje og ned til stranden ved Damstederne. Deltagerne får et oversiktskart med på turen. Skagen Klitplantasje representerer de mange statseide klitplantasjene som ble plantet fra midten av 1800-tallet. Damstederne er selve begrepet av Skagens natur med hav, strand, klitter og hedeområder. Ved Damstederne står vi klare til å ønske dere velkommen med noe kaldt å drikke. Nå er det tid for en pause med hyggelig samvær.

Turen tar ca. 2,5 timer, inkludert pause.

WALK & TALK til Flagbakken

Kombiner dagens møte og konferanse med en Walk & Talk og dra på en felles vandretur i Skagens Klittplantasje, og til en helt unik opplevelse på toppen av Flagbakken. Her er det 360 graders utsikt til havet, byen og landskapet.

Turen tar ca. 1,5 time, inkludert stopp.

TIME-OUT i det grønne

Etter en lang dag med møter, konferanser, workshop o.l. er det godt å komme ut i frisk luft og ta en hyggelig prat før kveldens middag. I grøntarealene ved hotellet kan dere spille kjempemikado eller petanque, og få en kald forfriskning. Hotellet stiller med festivalstoler, tepper og spill.

MALERKURS med tapas & drikke

Ta en pause fra møtet og gi gruppen en helt spesiell Skagenopplevelse. Besøk et autentisk atelier hvor maleren Peder Ravn byr velkommen til en ettermiddag man sent glemmer. Her får deltagerne et morsomt og interessant innblikk i kunstens verden og vi garanterer at det ikke blir kjedelig. Alle får et eget lerret hvor man kan prøve seg som kunstmaler. Ta med maleriet hjem, eller sett dem sammen til et felles maleri på kontoret.

Landroversafari til Råbjerg Mile

Dra på safari med Land Rover til Råbjerg Mile, Danmarks svar på Sahara, og opplev noe av landets vakreste natur. Vi starter fra Color Hotel Skagen, og underveis blir det pauser i en flott og rå natur ved Vestkysten. Vi slår leir, tenner bål og koker kaffe.

Arrangør: Vestvent
Varighet 2-3 timer.

TEAM CHALLENGE ved stranden

Dra på Team Color Challenge og bruk naturen som lekeplass langs Skagens vakre, hvite strender. Temaet for denne dagen er å styrke de sosiale båndene mellom kollegaene, og samtidig bli utfordret på evnen til å samarbeide i grupper. Her forstår man hvor viktig det er at alle bidrar for å oppnå felles suksess.

Nøkkelord: Sosiale relasjoner, samarbeid, felleskap, tillit, kommunikasjon og unike opplevelser.Arrangør: Vestevent. Varighet ca. 3 timer.

SKAGENS MUSEUM & BYVANDRINGER

En omvisning på Skagens Museum er virkelig en flott opplevelse. Her får dere et unikt innblikk i de berømte Skagenmalernes fantastiske malerier. Besøket her kan også kombineres med en gå- eller sykkeltur gjennom byen, med egen guide. Slik blir dere bedre kjent med Skagens historie, fiskerne, dikterne, og den flotte naturen som omkranser byen.

OMVISNING & SMAKING PÅ SKAGEN BRYGHUS

Besøk Skagen Bryghus, Danmarks nordligste bryggeri, og få en flott omvisning. En gang var huset bygningen til Skagens gamle el-verk. Her stod det store dieselmotorer til el-produksjon, og i dag er det oppført et 2000 liters tysk Kaspar Schultz bryggeri. Hør hele historien og få en innsikt i hvordan man brygger øl. Bli gjerne en stund og opplev den hyggelige stemningen.

Omvisning på Skagen Bryghus tar ca. 40 minutter og inkluderer smaking på noe av brygget.

Flere arrangementer

Se flere eksempler på vestevent.dk eller kontakt oss for andre spennende aktiviteter under oppholdet på Color Hotel Skagen.

Vi hjelper deg gjerne

Trenger du busstransport i Danmark? Ønsker du å reservere bord på en restaurant eller annet? Ring oss på 815 00 860 så hjelper vi deg gjerne.

Chat med oss