Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

KonferanseCruise Oslo-Kiel

En effektiv start setter føringer for resten av året!

Bestill tidlig

Kick-off 2020

Med alt – og alle – samlet på ett sted sikrer dere både en effektiv og motiverende start på det nye året for deg og dine kollegaer. Vi tar oss av alle deres behov når dere velger 2-døgns KonferanseCruise fra Oslo – Kiel.

Fra 2 589,- per person

Inkludert i prisen:

  • Reise tur/retur Oslo-Kiel i innvendig dobbeltlugar
  • 6 timer møterom med havutsikt
  • Kaffe, te og frukt på konferansedekk
  • Frokost tur/retur
  • Lunsj på utreise inkl. kaffe
  • Middag i Grand Buffet
  • 3-retters CruiseMeny i spektakulære Oceanic à la Carte

Gjelder avreise januar-mars (søndag-onsdag).

Snakk med våre konferanserådgivere og få tips til hvordan vi kan skreddersy ditt arrangement!  Fortell oss hvor mange dere er, og når dere ønsker å reise, så mottar du snarlig et forslag fra oss.

Mat & drikke

Matopplevelser av høy kvalitet

I et tett program er pausene viktige for å opprettholde både konsentrasjon og effektivitet. Vi ønsker først og fremst å by på fantastiske matopplevelser når dere reiser på konferanse med oss! Måltider samler, senker høye skuldre og bidrar til gode diskusjoner rundt bordet.  

Utvalget om bord spenner fra innholdsrike sharing-menyer til ekte gourmet med kortreiste råvarer. På skipet har vi både eget spekeri og røkeri, med engasjerte kokker og servitører som ønsker å gi dere en matopplevelse ut over forventningen!     

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Gruppeaktiviteter

Motivasjon og trivsel på arbeidsplassen

Ta konferansen til et nytt nivå ved å legge til et element av teambuilding underveis i programmet. Dette er ikke bare morsomt og engasjerende for deltakerne, men viser seg ofte å ha direkte innvirkning på engasjement i møterommet i etterkant. Legg opp til noe selv, eller spør oss om en av våre spennende gruppeaktiviteter.

Gruppeaktiviteter


Perfect Escape Box
Hvilket lag knekker kodene og løser oppdraget raskest? Lagene på fire til seks personer får utdelt hver sin hemmelighetsfulle koffert og en dokumentmappe.

Vinkurs
En innføring i vinens verden; kombinér med gode oster til - eller lær å åpne Champagne med sabel. Color Fantasy og Color Magic har vinkurs for alle ganer

Ølkurs
Lær om øl på en leken og morsom måte, av en av landets fremste øl-eksperter.

The Color Line Challenge
Utstyrt med nettbrett skal du og laget ditt ta dere rundt om bord på skipet og løse praktiske og teoretiske oppgaver! Engasjerende, inspirerende og utrolig morsomt!

Exploration Challenge i Oslo og Kiel
Opplev byen på en ny måte! Dette er aktiviteten som kombinerer det beste innen teambuilding med sightseeing. Vi deler opp i små grupper og gruppen kan selv bestemme hvordan de skal komme seg frem.

Barmiksing
Har du en bartender i magen, eller har du lyst på tips til drinker du selv kan servere i ditt selskap? Våre profesjonelle bartendere lærer deg å lage spennende drinker!

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Lugarer – bo behagelig

Om bord på Color Magic og Color Fantasy tilbys du alt fra fine 3-stjerners lugarer til luksuriøse 5-stjerners suiter og rederlugar for deg som ønsker å oppleve noe ekstra på overfarten. I tillegg finnes et utvalg lugarer med havutsikt til en rimelig penge. Noen har gratis inngang til Color Spa & Fitness Center, noen har både frokost og minibar inkludert i prisen.

Vi gleder oss til å ta dere imot om bord, og strekker oss langt for at reisen skal leve opp til forventning – og enda litt mer! Be oss om et uforpliktende tilbud på 2-døgns KonferanseCruise i dag, vi svarer deg innen kort tid!

Lukket konferansedekk

På dekk 12 ligger skipets 1400 m2 konferansedekk, med alt dere behøver av fasiliteter for en vellykket samling. Vårt Auditorium tar opp til 300 deltakere, og alle møterom har havutsikt! 

Engasjerte konferanserådgivere

Ved å sende oss en tilbudsforespørsel tildeles du egen konferanserådgiver som hjelper deg å skreddersy et program som passer deres agenda. Spør oss gjerne om gode tips, eller bli med om bord på en omvisning før du bestiller.

Bredt underholdningstilbud

Visste du at vi har 12 barer og restauranter, Show Lounge med daglige gratis show, handlegate med taxfree-butikker, Casino, nattklubb, golfsimulator og Spa & Fitness-avdeling med panoramautsikt?