Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.
Om bord

Konferansesenter med havutsikt

Vårt moderne 1400 m2 store konferansesenter har lyse og fleksible konferanserom for både små og store grupper på konferanse mellom Oslo og Kiel. Cruiseskipene Color Fantasy og Color Magic som seiler mellom Oslo og Kiel er et unikt alternativ til deg som skal arrangere konferanse og har behov for møte- og konferanserom på østlandsområdet eller i Oslo. Det største møterommet tar inntil 340 personer, men ønsker dere større kapasitet, kan dere ta i bruk vår Show Lounge som har plass til 500 personer. 

Se 360-visning av et av våre møterom - Boardroom

På alle møterom er det

Elektronisk utstyr

Prosjektor med HDMI / VGA tilkobling
Blu-ray spiller
DVD

Lerret

Elektrisk styrt lerret
Whiteboard
Flipover

Tilbehør

Notatblokk og penn
Konferansekoffert med assortert utvalg av kontorrekvisita
Regulerbart taklys

Ved forespørsel kan vi også ordne

Trådløs mikrofon og mikrofonstativ, talerstol. teleslynge, smartboard eller overhead.

Kontakt oss

Trenger du mer informasjon om møterom og valgmulighetene, eller ønsker du et uforpliktende tilbud på konferanse fra Oslo til Kiel. Kontakt oss i dag.

Ring oss på 815 00 860

Våre lokaler

Møte- og konferanserom

Vi har flere ulike lokaler tilpasset deg og din bedrift. Alt fra mindre rom til store auditorium. Alle konferanserom har en fantastisk havutsikt slik at du og dine ansatte kan nye roen fra havet utenfor. 

Auditorium

Plenumsalen er rikholdig utstyrt med "alt " av audiovisuelt utstyr. Komfortable stoler med god benplass og innfelte bord. Plass til 280 personer på Color Fantasy og 340 på Color Magic. Kan deles i 2 mindre saler.

Bundestag

Fleksibelt konferanserom på 85 kvm. Kan deles til 3 mindre rom og settes sammen i 5 ulike kombinasjoner. Kapasitet fra 10-90 personer avhengig av bordoppsett. Alle rom har havutsikt.

Stortinget

Vårt minste konferanserom på 58 kvm. Kan deles til 3 mindre rom og settes sammen i 5 ulike kombinasjoner. Kapasitet fra 8-70 personer avhengig av bordoppsett/rominndeling. Egner seg spesielt godt som grupperom. Alle rom har havutsikt.

Parliament

Fleksibelt konferanserom på 85 kvm. Kan deles til 3 mindre rom og settes sammen i 5 ulike kombinasjoner. Kapasitet fra 10-110 personer, avhengig av bordoppsett. Alle rom har havutsikt.

Congress

Fleksibelt konferanserom på 90 kvm. Kan deles til 3 mindre rom og settes sammen i 5 ulike kombinasjoner. Kapasitet fra 12-110 personer avhengig av bordoppsett. Alle rom har havutsikt.

Boardroom

Styrerommene er eksklusive konferanserom for konferansegjester som ønsker noe ekstra. Godt teknisk utstyrt og ekstra komfortable stoler. Ønsker du en eksklusiv ramme også rundt middagen kan vi anbefale vårt "Private Dining Room" i tilknytning til Cosmopolitan/Manhatten Gourmet Restaurant

Messedekk

Color Fantasy har også et eget messedekk på hele 1400 kvm. Arranger alt fra fagmesser og utstillinger til produktlanseringer og moteshow.

Les mer om messedekket her

+3
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Se 360-visning av Auditoriumet