Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Møterom og konferanselokaler Oslo Kiel

Vårt moderne 1600 m2 store konferansesenter har lyse og fleksible konferanserom for både små og store grupper på konferanse mellom Oslo og Kiel.

Konferansesenter med havutsikt

Cruiseskipene Color Fantasy og Color Magic som seiler mellom Oslo og Kiel er et unikt alternativ til deg som skal arrangere konferanse og har behov for møte- og konferanserom på østlandsområdet eller i Oslo.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Lokaler

Oversikt over møterom og fasiliteter

Det største møterommet tar inntil 340 personer, men ønsker dere større kapasitet, kan dere ta i bruk vår Show Lounge som har plass til 500 personer. 

Fasiliteter møterom

Alle møterom har:

- Prosjektor med HDMI-tilkobling
- Elektrisk styrt lerret
- Regulerbart taklys
- Flippover
- Whiteboard
- Diverse utstyr som notatblokker, penner, kontorrekvisita

Ved forespørsel kan vi også ordne trådløs mikrofon og mikrofonstativ, talerstol i Auditorium. Teleslynge på Parliament 1-3 begge skip og i Auditorium på Color Magic.

Plenumsalen: Auditorium

Plenumsalen er rikholdig utstyrt med "alt" av audiovisuelt utstyr. Komfortable stoler med god benplass og innfelte bord. Plass til 280 personer på Color Fantasy og 340 på Color Magic. Kan deles i 2 mindre saler.

Konferanserom: Bundestag

Fleksibelt konferanserom på 85 kvm. Kan deles til 3 mindre rom og settes sammen i 5 ulike kombinasjoner. Kapasitet fra 10-100 personer avhengig av bordoppsett. Alle rom har havutsikt.

Konferanserom: Stortinget

Vårt minste konferanserom på 58 kvm. Kan deles til 3 mindre rom og settes sammen i 5 ulike kombinasjoner. Kapasitet fra 8-70 personer avhengig av bordoppsett/rominndeling. Egner seg spesielt godt som grupperom. Alle rom har havutsikt.

Konferanserom: Parliament

Fleksibelt konferanserom på 85 kvm. Kan deles til 3 mindre rom og settes sammen i 5 ulike kombinasjoner. Kapasitet fra 10-110 personer, avhengig av bordoppsett. Alle rom har havutsikt.

Konferanserom: Congress

Fleksibelt konferanserom på 90 kvm. Kan deles til 3 mindre rom og settes sammen i 5 ulike kombinasjoner. Kapasitet fra 12-110 personer avhengig av bordoppsett. Alle rom har havutsikt.

 

Styrerom: Boardroom

Styrerommene er eksklusive konferanserom for konferansegjester som ønsker noe ekstra. Godt teknisk utstyrt og ekstra komfortable stoler. Ønsker du en eksklusiv ramme også rundt middagen kan vi anbefale vårt "Private Dining Room" i tilknytning til Cosmopolitan/Manhatten Gourmet Restaurant.

 

Messedekk

Color Fantasy har også et eget messedekk på hele 1400 kvm. Arranger alt fra fagmesser og utstillinger til produktlanseringer og moteshow.

 

Chat med oss