Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.
Konferanseskipet

Om bord på konferanseskipet

Skipene skaper en unik ramme for din konferanse. Lekre lugarer, et stort utvalg av restauranter og barer, spa- og treningssenter, taxfree-butikker og ikke minst et stort underholdningstilbud.

Komfortable lugarer

Etter en spennende konferansedag er det deilig med kort vei til lugaren, hvor du kan trekke deg tilbake og ha litt egentid. Velg mellom 3- 4- eller 5-stjerners lugarer, med eller uten havutsikt. Alle har eget bad og fasiliteter som hårføner, telefon og flatskjerm.

Se alle lugarene

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Teambuilding aktiviteter

Sett en ekstra spiss på arrangementet og inkluder en av våre spennende teambuilding aktiviteter. Her finner du gode forslag til aktiviteter for grupper og konferansegjester.

Restauranter og barer

Samvær og hygge rundt matbordet er en viktig del av en konferanse. Om bord har dere mange muligheter, til en hyggelig pris.

I Grand Buffet dekkes det opp til en bugnende buffet med lekre kjøtt- og fiskeretter, skalldyr, salater og ikke minst et fristende dessertbord – noe for enhver smak.

Ønsker dere en tradisjonell à la carte meny, med en imponerende havutsikt, er Oceanic à la Carte det rette stedet. Her tilbyr vi også en asiatisk inspirert sharingmeny til lunsj.

For en ekstraordinær matopplevelse anbefaler vi Gourmetrestauranten. Her byr kokkene på 5- til 7-retters menyer av ypperste klasse, fra ulike verdensdeler og med spesielt tilpassede viner.

Det finnes også flere barer rundt på skipet med mulighet til å samle seg til en forfriskning, når det skulle passe.

Se alle restauranter og barer
Se alle konferansemenyer

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Show inkludert i prisen

Hver kveld inviterer vi til en musikalsk reise i skipets store teatersal, Show Lounge. Her kan dere lene dere tilbake og nyte internasjonale show av høy klasse. For mindre konferansegrupper er det mulighet til å kjøpe en pakke inkludert drikke, og samtidig reservere plasser. Det er mulig å reservere inntil 140 plasser på showet som vises på utreisen fra Oslo og 100 på det som vises på returen fra Kiel.

Les mer om showene

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Spa, trening og shopping

Har dere pauser fra konferanseprogrammet finnes det flere muligheter for å fylle egentiden med gode opplevelser. Hva med en avslappende spa-behandling, en tur i boblebadet eller kanskje en løpetur på tredemølle med havutsikt?

Les mer om Color Spa & Fitness

Et konferansecruise er også en gyllen mulighet til å handle merkevarer til en rimelig penge. Skulle du mangle en strømpebukse eller et slips til middagen, er det ikke noe stress. Om bord får du alltid 30% rabatt på klær og tilbehør, sammenlignet med veiledende priser i Norge.

Du finner også et stort utvalg av taxfree-varer, delikatesser og gaveartikler til inntil 70% lavere pris enn i Norge. Det er enkelt å handle med en liten gave til de som venter hjemme.

Les mer om shopping

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Opplev skipet i 360-visning

Se deg rundt i blant annet møterommet Boardroom eller spektakulære Oceanic à la Carte. Vår nye 360-omvisning lar deg utforske seks ulike deler av skipet som er aktuelle ved en konferanse om bord. Dersom du ønsker en ordentlig omvisning kan du kontakte våre konferanserådgivere her – de viser deg gjerne mulighetene om bord når skipene står ved land.