Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Om bord på konferanseskipet

Skipene

Color Fantasy og Color Magic

Skipene skaper en unik ramme for din konferanse. Lekre lugarer, et stort utvalg av restauranter og barer, spa- og treningssenter, taxfree-butikker og ikke minst et stort underholdningstilbud.

Lugarer

Etter en spennende konferansedag er det deilig med kort vei til lugaren, hvor du kan trekke deg tilbake og ha litt egentid. Velg mellom standard lugarer, Color Class eller våre suiter. Alle har eget bad og fasiliteter som hårføner, telefon og flatskjerm.

Teambuilding aktiviteter

Sett en ekstra spiss på arrangementet og inkluder en av våre spennende teambuilding aktiviteter. Her finner du gode forslag til aktiviteter for grupper og konferansegjester.

Mat og drikke

Samvær og hygge rundt matbordet er en viktig del av en konferanse. Om bord har dere mange muligheter, til en hyggelig pris. Les mer om mat og drikke om bord her.

 

Shopping

Om bord får du alltid 30% rabatt på klær og tilbehør, sammenlignet med veiledende priser i Norge. Du finner også et stort utvalg av taxfree-varer, delikatesser og gaveartikler til inntil 70% lavere pris enn i Norge. Det er enkelt å handle med en liten gave til de som venter hjemme. Les mer om shopping her.

 

Spa og trening

Har dere pauser fra konferanseprogrammet finnes det flere muligheter for å fylle egentiden med gode opplevelser. Hva med en avslappende spa-behandling, en tur i boblebadet eller kanskje en løpetur på tredemølle med havutsikt? Les mer om spa og trening

Show Lounge

Hver kveld inviterer vi til en musikalsk reise i skipets store teatersal, Show Lounge. Her kan dere lene dere tilbake og nyte internasjonale show av høy klasse. For mindre konferansegrupper er det mulighet til å kjøpe en pakke inkludert drikke, og samtidig reservere plasser. Det er mulig å reservere inntil 140 plasser på showet som vises på utreisen fra Oslo og 100 på det som vises på returen fra Kiel.

 

Kom på omvisning

Våre cruiseskip Color Magic og Color Fantasy ligger ved kai i Oslo hver dag mellom kl. 10.00 og 14.00. Kom om bord og se konferanseavdelingen, promenaden og restaurantene. Det er også muligheter for å spise en god lunsj.

+1
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Chat med oss