Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dette sier de andre om oss

Referanser fra kunder

Det er få ting som gleder mer enn fornøyde kunder. Se hva noen av våre utvalgte referansekunder sier om konferanse om bord her.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Marit Schiefloe
Travel and Event Manager
Bertel O. Steen

– Bertel O. Steen har ved flere anledninger benyttet Color Line som konferansearena, både til små og større arrangement. Oppfølgning av kundekontakt er i særklasse, og tilrettelegging og gjennomføring blir gjort med godt øye for detaljer og med et topp servicenivå.

Stor plenumssal og fine grupperom tilfredsstiller alle våre behov, og hjelper oss med å legge opp dagen fleksibelt og med enkel logistikk.

Ørjan Kvalvik
Adm dir / daglig leder
Universal Sound AS

- I år blir sjette gang Universal Sound skal på tur med ansatte på KonferanseCruise mellom Oslo og Kiel. Fremdeles – etter mange års Kick-Off – så får vi fortsatt ”wow-følelsen” når vi  kommer om bord. Her møtes vi av moderne fasiliteter og særdeles vennlige og serviceinnstilte verter som tar i mot med åpne armer. Takket være en gjennomført profesjonalitet fra A til Å – har vi  fått tilpasset et skreddersydd opplegg som passer oss perfekt.  Vi storkoser oss om bord og tiden løper dessverre så alt for fort.

Jeg finner meg selv i å rose det gode opplegget vi blir presentert  av Color Line til både kunder og leverandører – og mange fine historier blir fortalt med et stort smil. Som leder i vårt firma gir det meg veldig mye å se at mine gode kollegaer har det så flott sammen og at vi har en sosial tilværelse litt utenom det vanlige – som gir oss ”det lille ekstra ” – nettopp fordi vi er sammen hele tiden.

Takk til alle i Color Line – helt fra planleggingsfase/bestilling – til gjennomføring.

Anne M Friberg
Markedssjef
Firesafe AS

– Når vi  som arrangør velger Color Line og Kiel, så vet vi at konferansen blir vellykket hver gang. Menneskene vi møter, kvalitet og service er av ypperste klasse hele veien. Som konferansearrangør ønsker vi å tilby mer, og det får vi her. Gruppen er samlet og vi kan gjøre felles aktiviteter også utenom konferanse. Det at foredragsholdere og deltakere kan bygge relasjoner over lengre tid, gir faglig og sosial gevinst til både deltagere og arrangører. Med store grupper skjer det alltid noen endringer underveis, og Color Line er genuint opptatt av hvordan de kan bistå oss i å levere topp kvalitet overfor våre konferansedeltakere.

Vi kan på det sterkeste anbefale Color Line som konferanselokasjon, det blir garantert suksess!

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Frank R. Myrenget
Territory Manager
Johnson & Johnson 

– Ved å bruke Color Lines skip som vårt konferansested, opplever vi å få mer effektive konferansedager. Fordelen av å være ”i samme båt” - der alt er lagt til rette for at gruppen er samlet under hele konferansen, gjør at vi utnytter tiden mye bedre enn alternative konferansesteder!

I tillegg til dette opplever vi topp service, god mat og flotte fasiliteter om bord, noe som medfører at vi alltid ønsker å komme tilbake med våre konferanser!

Cato Storm
Adm. dir
CEO OKB AS  

– Jeg ønsker å rette en stor takk for god service og hjelp i forbindelse med vårt opphold under Telecruise.

Dere hjalp oss i å fremstå som serviceorientert og svært profesjonelle overfor våre eksisterende og potensielle kunder på denne turen.

Hege Sømhovd
Skatteetatens Landsforbund

– Vi har benyttet Color Line i mange år til både små og store konferanser. Color Line har blitt valgt på grunn at alt er tilrettelagt og hvor vi vet at vi ikke får noen negative overraskelser. Om bord er det hyggelig og sosialt og alle er samlet på samme sted. Det er en enkel logistikk for oss er som kursansvarlige og i tillegg har Color Line konkurransedyktige priser og gode konferansefasiliteter.  Servicen om bord oppfattes som meget profesjonell. I tillegg til at maten er svært god er de ansatte flinke til å følge opp deltakere med allergier. Dette betyr mye for oss, da det betyr mer fornøyde gjester. Vi ser allerede frem til ny tur

Ta kontakt

Lurer du på noe eller ønsker du et uforpliktende tilbud er du velkommen til å kontakte oss på telefon 815 00 860.

Eva B. Eide
Leder
LHL

– Landsforeningen for hjerte og lungesyke har ved flere anledninger benyttet ColorLine ved kurs og konferanser. Møterommene er meget bra utstyrt med alle de tekniske hjelpemidler som trengs for å gjennomføre et godt kurs eller seminar. Lugarene har høy standard, show begge veier er et pluss og butikkene om bord har et fristende utvalg.

Maten er meget god uansett hvor man velger å spise og personalet om bord møter oss med et smil. Color Line er en utmerket måte å kombinere seminar og fornøyelser.

Oddvar Johnsen
Kursholder
Lindorff

– Color Line Cruises tilbyr i mine øyne en konferanse utenom det vanlige. For det første er det enkelt for meg som reiseleder/kursholder å gjennomføre en konferanse. Konferanseavdelingen er alltid tilstede som gjør meg trygg på at alt fungerer i forkant og de er alltid tilstede hvis det skjer uforutsette hendelser eller ønsker underveis.

At alt er samlet på et sted gjør det også mye enklere å holde gruppen samlet til sosial hygge og dialog imellom de faglige sesjonene.

Knut Magne Ellingsen
Leder
HLF

– Vi har i flere år valgt Color Line for styreseminar for alle lokallagene i HLF Oslo. Det gjør vi på grunn av kombinasjonen av effektive møter og godt fellesskap i et fantastisk miljø med ypperlig mat, drikke og service. I tillegg møterom som er tilrettelagt med et utmerket teleslynganlegg, som gjør at også høreapparatbrukere har fullt utbytte av møtene. Vi diskuterer ikke lenger noen alternative møteplasser – alle vil med Color Line.