Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Teambuilding og gruppeaktiviteter

Teambuilding

Spennende aktiviteter

Sett en ekstra spiss på arrangementet og inkluder en av våre spennende aktiviteter.

Aktiviteter

Perfect Escape Box!

Hvilket lag knekker kodene og løser oppdraget raskest? Lagene på fire til seks personer får utdelt hver sin hemmelighetsfulle koffert og en dokumentmappe.

Etter å ha blitt introdusert for spillets historie, må hvert lag løse morsomme og varierte oppgaver for å få åpnet kofferten og komme videre i spionjakten.

Målet med spillet er å fullføre oppdraget innen 60 minutter – men kun raskeste lag tilbys jobb som spesialagenter i Perfect Intelligence. 

Hvorfor velge Perfect Escape Box:

Adrenalin på boks
Heftig spionjakt
Engasjerende teambuilding - styrker lagånd
Alle må bidra

Pris: Kontakt Color Lines gruppeavdeling for pris og bestilling
Varighet: 60 min
Antall: Minimum 10 personer

 

Kriminalgåten på Color Line

Helaften teamaktivitet hvor dere skal være detektiver i team og løse skipets kriminalgåte. Detektivene må bevege seg rundt på skipet for å avklare falske spor og ledetråder. Både teknisk og taktisk etterforskning må utføres. Foreta avhør, sjekke fingeravtrykk og granske åstedet er noen av oppgavene underveis, som kan bidra til løsning av mysteriet.

Gjennomføres som en overraskelse etter faglig del med underholdning og avsløringer gjennom middagen.

Kriminalgåten på Color Line har en gjennomarbeidet overraskende dramaturgi. Mye humor, god stemning og hundrevis av gode referanser som kan oppgis.

Passer for grupper fra ca 20-80 personer på norsk eller engelsk, og gjennomføres gjerne etter en konferanse.

Gjennomføringstid fra 1,5 - 2,5 time før middag.

Passer for grupper fra ca 20-80 personer på norsk eller engelsk, og gjennomføres gjerne etter en konferanse.

Gjennomføringstid fra 1,5 - 2,5 time før middag.

Ta kontakt for mer informasjon.

Arrangør:
Event Production AS

Vinkurs

En innføring i vinens verden; kombinér med gode oster til - eller lær å åpne Champagne med sabel. Color Fantasy og Color Magic har vinkurs for alle ganer.

Kjell-Gabriel Hendrichs - En vinreise fra Karl den Store til i dag

Når folk tenker på tysk vin tenker man fort på riesling og det er naturlig. Tyskland er bare så utrolig mye mer enn det.

Kjell-Gabriel Hendrichs tar dere med på en historisk vinreise fra Karl den Store på 700-tallet til druetyper som man kanskje ikke tenker på som Tyskland.

Kjell-Gabriel er vinanmelder og historiker og har en sjarmerende god fortellerevne. Det blir historiske drypp blandet med gode viner fra et av de eldste vinlandene i Europa.

Her er det bare å skjerpe sansene og bli med på reisen. Bli med å få et nytt syn på vinlandet Tyskland. Det trengs ingen forkunnskaper kun å nyte øyeblikket.

Kjell-Gabriel kan også holde kurs innenfor andre land og vintyper samt i kombinasjon med ost.

Arrangør: Kjells Vinkjeller

 

Quiz med Kjell-Gabriel Hendrichs

Kjell-Gabriel har lang erfaring som Quizmaster. Han har laget spørsmål til konkurranser på Radio Norge og flere spørreprogrammer i media.

Han holder ukentlige quizer på Peloton i Oslo og han kan holde quiz både før og etter avgang. Quizene er lekne og utfordrende for alle grupper og kan tilpasses bedrift/kundegruppe.

Priser fra kr 5000,- (Quiz før avgang)

After Business Party

Avslutt konferansen med en sosial sammenkomst, vi tilbyr After Business Party i skipets nattklubb. Nå kan du oppleve et ekte 70-talls party i nattklubben. Masse god 70-tallsmusikk med fengende rytmer. Klassiske diskoeffekter som lys og røyk gir garantert god stemning.

Pris: Fra kr 4 990,-
Prisen inkluderer leie av lokalet.
Hvor: I skipets nattklubb.
Antall: Minimum 40 personer, Maks 170 personer.
Color drink: 99,- per person

Foredrag og kurs Oslo-Kiel

Ønsker du å kickstarte konferansen med et foredrag eller kurs? Vi samarbeider med noen av Norges beste innen sine fag! "Bedre Formidler" tilbyr foredragsholdere, konferansierer og kurs innenfor ulike temaer i løpet av konferansecruiset. 

Kontaktinformasjon

Kontakt oss i dag for tilbud

Er dere en gruppe på over 20 personer eller trenger konferansefasiliteter, kontakt oss i dag for tilbud.

Ring for å bestille
815 00 860

Chat med oss