Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dagstur med julebord på Superspeed

Ta en førjulstur med SuperSpeed til Danmark og få julebord og julehandel i ett. Julebordet står dekket til og med 23. desember.

SuperSpeeds julebordsbuffet er i særklasse. Det bugner av tradisjonsrik julemat, tilberedt av dyktige kokker. Fristende retter, deilige skalldyr, kjøtt og fisk i alle varianter, og et dessert– og kakebord man bare drømmer om.

Om bord kan du kjøpe julegaver til taxfree-priser – du får alltid 30% på klær og accessories, sammenlignet med prisene i land og inntil 70% på taxfreevarer.

Finn pris og bestill

 • Dagstur med julebord

  Inkluderer båtreise tur/retur samme dag og julebord med øl, vin og mineralvann til maten.

  Velg mellom julebord fra Kristiansand kl. 1630, eller på returen fra Hirtshals kl. 2045.

  NB! Husk å velge sitteplass i buffetrestauranten når du bestiller julebord. Priseksempel gjelder onsdager. Reisen kan tidligst bestilles 14 dager før avreise.

  Dagstur med julebord fra 290,- per person Bestill

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Taxfree- og Trend-brosjyrer:

 • Aktuelle tilbud

  Her ser du hvilke tilbud som gjelder for perioden 17. oktober – 2. januar. Color Club-medlemmer får 10% rabatt på kampanjer i TAXFREE-brosjyren.
 • Trend magasin

  I magasinet Trend finner du artikler og tips om aktuelle trender. Tilbudene i magasinet gjelder for perioden 17. oktober – 2. januar. Color Club-medlemmer får 10% rabatt på de fleste produktene i TREND-magasinet.

Visste du at...

...Color Club-medlemmer får 10 % rabatt på de fleste produktene i TREND-magasinet.