Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dagstur med julebord på Superspeed

Ta en førjulstur med SuperSpeed til Danmark og få julebord og julehandel i ett. Julebordet står dekket fra 8. november til og med 23. desember 2019.

SuperSpeeds julebordsbuffet er i særklasse. Det bugner av tradisjonsrik julemat, tilberedt av dyktige kokker. Fristende retter, deilige skalldyr, kjøtt og fisk i alle varianter, og et dessert– og kakebord du bare kan drømme om.

Om bord kan du kjøpe julegaver til taxfree-priser – du får alltid 30% på klær og accessories, sammenlignet med prisene i land og inntil 70% på taxfreevarer.

Finn pris og bestill

 • Dagstur med julebord

  Inkluderer båtreisen tur/retur samme dag, julebord én vei*, og øl, vin og mineralvann til maten.

  * Velg julebord fra Kristiansand kl. 1630, eller på returen fra Hirtshals kl. 2045.

  NB! Husk å velge sitteplass i buffetrestauranten når du bestiller julebord. Priseksempelet gjelder onsdager. Reisen kan tidligst bestilles 14 dager før avreise.

  Dagstur med julebord fra 290,- per person Bestill

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Taxfree-brosjyrer og aktuelle tilbud om bord:

 • Aktuelle tilbud

  Her ser du hvilke tilbud som gjelder for perioden 2. mai–12. juni. Color Club-medlemmer får 10% rabatt på kampanjer i TAXFREE-brosjyren.
 • Trend magasin

  I magasinet Trend finner du artikler og tips om aktuelle trender. Tilbudene i magasinet gjelder for perioden 2. mai–12. juni. Color Club-medlemmer får 10% rabatt på de fleste produktene i TREND-magasinet.
 • Hele taxfreekatalogen 2018/2019

  Se hele utvalget av taxfree-varer om bord. Gyldig 2. mai–17. oktober.

Visste du at...

...Color Club-medlemmer får 10 % rabatt på de fleste produktene i TREND-magasinet.