Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Studentturer med SuperSpeed

Lever du på studielån, er det smart å ta en Danmarkstur med SuperSpeed på tirsdager. Som student kan du nemlig både spise og handle til spesialpris om bord disse dagene!

I år inkluderer vi også  julebordet til samme pris. Julebordssesongen starter 3. november! I tillegg får studenter ytterligere 10% rabatt av taxfreeprisen på  make-up ved fremvisning av studiebevis. Gjelder tirsdager.

Bestill reise

 • Studentpris tirsdager

  Prisen inkluderer middagsbuffet/julebord én vei og båtreisen tur/retur Kristiansand - Hirtshals. Gjelder alle tirsdager frem til 23. desember

  Utreise fra Kristiansand kl. 1630
  Ankomst Hirtshals kl. 1945
  Retur fra Hirtshals kl. 2045
  Ankomst Kristiansand kl. 2400

  Dagstur med buffet fra 299,- per person Bestill

NB! Husk studentbevis

Aldergrense 20 år! Innsjekk senest en time innen avreise.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Bli med på studentturene og nyt en deilig buffet om bord på SuperSpeed under overfarten fra Kristiansand.

I taxfreebutikkene og i Fashion Shop ligger prisene fra 30-70% under veiledende priser i land, så her er det mye å spare!

I Deli Shop bugner det av lekker mat til en rimelig penge. Nå kan du fylle kjøleskap og frys til svært gode priser!
 
Velkommen om bord til en hyggelig kveld.

 

Taxfree- og Trend-brosjyrer:

 • Aktuelle tilbud

  Her ser du hvilke tilbud som gjelder for perioden 17. oktober – 2. januar. Color Club-medlemmer får 10% rabatt på kampanjer i TAXFREE-brosjyren.
 • Trend magasin

  I magasinet Trend finner du artikler og tips om aktuelle trender. Tilbudene i magasinet gjelder for perioden 17. oktober – 2. januar. Color Club-medlemmer får 10% rabatt på de fleste produktene i TREND-magasinet.