Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dagstur til Fårup Sommerland fra Larvik

En hel dag til morsomme opplevelser

BÅTREISE + INNGANG TIL FÅRUP

Spesialtilbud

Fårup Sommerland ligger i Blokhus på Danmarks vestkyst, kun 45 minutter fra Hirtshals med bil. Ta en tur og få en hel dag til morsomme opplevelser. Inkludert i prisen er båtreisen med bil + inngangsbillett til Fårup.

Finn pris og bestill

  • Dagstur til Fårup fra Larvik

    Prisen inkluderer båtreise tur/retur og inngang til parken. Minimum to personer i bilen.

    Dagstur kan tidligst bestilles syv dager før avreise. Begrenset antall plasser.

    Med bil Fra 449,- per person Bestill

Om Fårup Sommerland

Massevis av aktiviteter for hele familien

Fårup Sommerland er en populær fornøyelsespark med stort vannland, berg-og-dal-baner og massevis av aktiviteter for hele familien. 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

En av parkens store attraksjoner er Orkanen - en heftig berg-og-dal-bane som kjører både over og under vann! "Vandkanonen" er den første av sitt slag i verden med fritt fall og to loops. "Vannfaldet" er ikke mindre spennende. Den er 35 meter lang og det går bare én vei – ned! Her vil det garantert kile i magen.

Attraksjoner

I Fårup Sommerland finner du blant annet

Aquapark
I Aquapark finner du flere rutsjebaner, noen med baderinger, bølgebasseng og et eget badeområde for de minste.
Action
I Actionområdet kiler det i magen. Her kan du oppleve spenning i berg-og-dal-baner, rafting, tømmerstokker og masse annet med fart i!

Family
Fårup Family består av massevis av aktiviteter for små og store barn, som gullgraving, karuseller, robåter, 4D kino, biler, trampoliner og lekeplasser.

Nyhet 2020 – Saven

I år kom Fårup Sommerlands heftigste nyhet hittil. Saven er navnet på den helt nye berg-og-dalbanen, og med en høyde på hele 24 meter er dette parkens høyeste.  Det beste av alt – den er tilpasset hele familien, også de yngste!  Saven er faktisk den eneste berg-og-dalbanen i Danmark som kan kjøre både forlengs og baklengs.

Golføya

Fårup har også eventyr-minigolfbane med 12 hull. Golfbanen ligger på en egen øy og er tilpasset både barn og voksne med forskjellige ferdighetsnivåer, så her kan hele familien være med, uansett alder og erfaring.

Åpningstider

Husk å sjekke parkens åpningstider – parken er stengt enkelte ukedager.

Aldersgrenser

Aldersgrensene gjelder for reisende uten følge av foreldre/foresatte.
Dagstur – utreise før kl. 1600: 18 år
Dagstur – utreise fra kl. 1630: 20 år