Matopplevelser
krepsehaler i Mousselinesaus
Her får du oppskriften på hvordan du lager skipets krepsehaler i Mousselinesaus hjemme på eget kjøkken.
Oppskrift krepsehaler
Matopplevelser
Oppskrift på Tartar
Lær deg å lage skipets egen Tartar.
Oppskrift på Tartar
Matopplevelser
Pricer julen med kalkun
Lær å lage ekte dansk julemat med brødrene Price.
Pricer julen med kalkun
Matopplevelser
Made in Fantasy
Bli med på kjøkkenet til Color Fantasy når kjøkkensjef Christian Westerback viser hvordan den italienske iskremen om bord lages.
Matopplevelser
Ekspertenes buffettips
Her får du Color Lines eksperttips for en helaften med buffetmiddag.
Buffet på 1-2-3
Matopplevelser
Tysklands sikreste vårtegn – kongelig grønnsak
La oss snakke om den hvite aspargesen.
Tysklands sikreste vårtegn
Matopplevelser
Konditorens kaketips til 17. mai
Våre beste kaketips til dagen.
Konditorens kaketips til 17. mai
Matopplevelser
Har du smakt skipsrøkt fisk?
Den smaker best på cruise! visste du at Color Magic og Color Fantasy har eget spekeri og røkeri om bord?
Røkeri og spekeri
Matopplevelser
Din veggisguide til Aarhus
Lever kulturhovedstaden opp til de grønne forventingene på matfronten? Vi har testet utvalget av herlig vegetarisk mat i Aarhus.
Din veggisguide til Aarhus
Sverige
På krepsesafari i Kosterhavet
14 timer hver dag - over 100 dager i året, fisker Resö-fiskerne Sven-Erik og Torbjörn reker og kreps i Kosterhavet. Fangsten deres er ettertraktet i store deler av Europa. Vi ble med på en ti timers fisketur i båten Kragerö.
På krepsesafari i Kosterhavet
Matopplevelser
Tid for vilt
Høsten er tiden på året for å kose seg med veltilberedte og smakfulle viltretter.
Tid for vilt
Matopplevelser
Feststemt forventning
Til vanlig går mange av oss ikke av veien for eksperimentere litt i matveien, men ikke til jul, og i alle fall ikke på julaften!