Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dette er oppskriften på den perfekte familieturen!

Cruise

Drømmen om avbrekk

Drømmer dere om et lite avbrekk fra hverdagen, men er usikre på hvor dere skal dra? I skoleferiene gjør Color Line om skipene sine til familieskip, med skreddersydde aktivitetstilbud for store og små. Her er fem grunner til hvorfor barna elsker å reise med oss til Kiel.

Color Line Cruises har to skip som i skoleferiene gjøres om til familieskip – Color Fantasy og Color Magic.

– Jeg har ikke vært på en så stor båt siden jeg var liten jente, og hadde kun noen vage minner fra danskebåten. Denne gangen fikk jeg en veldig annen opplevelse, forteller Rakel Finsrud Ødegaard.

Hun har nettopp sjekket inn i en flott lugar med spent ektemann og ivrige barn for en deilig familiehelg på  Color Fantasy.

Skipene har flust med aktiviteter, og er et paradis for barna. Her kan dere bade og leke i badeland, spise gourmetmat i solnedgang, danse dere svette på diskotek eller løse mystiske mysterier på skipet.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Se hvordan familien Ødegaard hadde det på mini-cruise i filmen under:

– Vi er opptatt av at alle skal finne aktiviteter de liker på cruiseskipet. For et par år siden utfordret vi derfor gjestene våre til å komme med forslag til aktiviteter de ønsket seg. Vinnerforslaget ble satt ut i livet og har vært en suksess, forteller markedssjef hos  Color Line Cruises, Nina Walseth Steingrimsen.

Color Line Cruises tilbyr et bredt utvalg aktiviteter til sine gjester. I skoleferiene blir cruiseskipene omgjort til  familieskip, med et skreddersydd aktivitetstilbud for barn i alle aldre. Hva sier du til litt hjernetrim i «Labyrinten» – Color Fantasys helt egne «escape room»? Eller en burger i kule omgivelser på en amerikansk diner i 50-tallstil?

Aktiviteter

Opplevelser om bord

Aqualand

I toppetasjen på skipet finnes et badeeldorado for hele familien. Her er vannsklier, boblebad, elv med strømninger, badstue, babybasseng, fontener, fuglekvitter og en og annen innendørs tropisk storm.

– Jeg synes badelandet var det aller, aller beste.
Jenny Ødegaard, 5 år.

Aktiviteter familien kan gjøre sammen

– Vi skal den veien! Eldstemann, Julius, leder an i jakten på ledetråder i «Detektivmysteriet» – en populær aktivitet ombord på skipet.

Her engasjeres hele familien. Postene og sporene tar deltagerne rundt på hele cruiseskipet, og skaper mye latter og mestringsfølelse etter hvert som de blir løst.

– Her får vi gjort så mye gøy sammen, og kan velge og vrake blant masse gøyale aktiviteter som både barna og vi voksne liker, sier mamma, Rakel Finsrud Ødegaard.

Show School og Disko

For dem som elsker dans og musikk kan «Show School» lokke med masser av moro. Her lærer deltagerne et gøyalt shownummer, som de senere får vise frem til et forventningsfullt publikum. Utkledning med fantasifulle kostymer er en del av moroa.

– Jeg syntes det var skikkelig kult på Show School, og tror Rakel og pappa ble veldig imponerte da vi fremførte showet.
Julius Ødegaard, 10 år.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Spa og Fitnessenter

Nyt avslapning og egentid i den deilige spa-avdelingen på skipet.

Om du har lyst og mulighet til å unne deg litt alenetid på skipet – uten barn, huser Color Fantasy både spa og treningssenter for de voksne. Her kan du nyte deilige timer i boblebad, badstue, massasjestoler og unne deg ulike spabehandlinger.

For mamma Rakel var det fantastisk med et avbrekk i spa-avdelingen.

– Jeg koste meg masse med en Color Signature Kombi-behandling. Dagen etter var det mannen min sin tur til å få spa-behandling og litt alenetid. Det er helt perfekt at man også kan få litt litt tid til egenpleie om bord på cruiseskipet.

Forrykende show om bord!

Julius (11) er ekstra imponert over det som foregår om bord på kveldstid. På skipenes teaterscene finner du nemlig dyktige musikalartister, som hver kveld fremfører spektakulære show for et spent publikum.

 

– Det var skikkelig kult med kveldsshowet! De var veldig, veldig flinke – og jeg fikk til og med møte skuespillerne backstage etter forestillingen, forteller Julius entusiastisk.

– Showene om bord på skipene er faktisk Norges mest sette hvert år, med et publikum på i underkant av 600.000, forteller Nina Walseth Steingrimsen,  markedssjef hos Color Line Cruises.

– Barna, som aldri har reist med Color Line tidligere, storkoste seg fra start til slutt, og det gjorde jammen vi voksne også.

Begge skip har ulike show i skoleferien - både ett for barn og ett som passer hele familien og alle showene er inkludert i billettprisen.

Seks spennende restauranter

Om bord finner du et dusin spisesteder med fokus på sunne og gode råvarer. Her kan du velge mellom ekte italiensk pizza og pasta i alle varianter, deilig buffet eller et treretters gourmetmåltid, for å nevne noe.

– Maten var definitivt det vi ble aller mest overrasket over på turen. Den er helt fantastisk! I buffet-restauranten spiste vi altfor mye.
Rakel Finsrud Ødegaard, mamma

Likevel var det treretteren i Oceanic à la Carte-restauranten som gjorde størst inntrykk.  Familien hadde bord rett ved vinduet – med nydelig utsikt. Både mat og omgivelser var helt perfekt, synes Ødegaard.

– Det er ikke ofte man har mulighet til å spise et sånt måltid sammen med barna. Alt her er tilrettelagt for at vi skal ha det hyggelig sammen. Dette mini-cruiset har virkelig gitt mersmak, og vi gleder oss allerede stort til neste tur.

Reise til Kiel

Finn pris og bestill cruise til Kiel