Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Sandefjords nye storstue

Har du fått med deg at Color Hybrids innholdsrike underholdningsprogram passer perfekt for deg som skal på julebord, fest eller konsert? Bli med og ta en titt!

– Velkommen til en helaften til sjøs! sier Erik Karlsen, salgs- og markedssjef for Color Line i Sandefjord. Det er fredag kveld og Utsikten Bar og Lounge på Dekk 8 er fylt til randen av forventningsfulle gjester. 

En venninnegjeng har funnet seg godt til rette i de myke sofaene og småprater livlig. Lyst og moderne interiør gir få assosiasjoner til det maritime. Her er det beige skinnmøbler, runde glassbord og designerlamper i kobber over bardisken.  

– Endelig får gjestene oppleve det nye skipet, og ikke minst underholdningen, som vi er så stolte av! sier Karlsen. 

Og det er ikke få artister som står på scenen i løpet av de nærmeste månedene. Han forteller ivrig om programmet som går på kveldsseilingene fra onsdag til lørdag. Høydepunktet i oktober er konserten den 18.10. med Adam Douglas, kjent fra Stjernekamp på NRK. 

– Vi ser spesielt frem til å arrangere julebord i november og desember. I tillegg til en bugnende julebordsbuffet blir det fullt trøkk på fredager og lørdager når party- og coverbandene The Hitsters, Miami Heat og Joypops står på scenen på ulike datoer. 

JoyPops får alle ut på dansegulvet, og Miami Heat spiller de største hitsene fra 80-tallet. Swing´it Dixieband trår til med 1920-talls New Orleans-jazz og serverer et heseblesende show ikledd bukseseler, tversoversløyfer og stråhatter!  

 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

– Konseptet er slik at du i tillegg til konsert- eller showbilletten også får mat og drikke inkludert i prisen, sier Karlsen, og forklarer:

– På utreisen kl 1700 nyter du en lekker buffet, og beholder ditt forhåndsreserverte bord under hele overfarten. På returreisen fra Strømstad kl 2000 forvandles Utsikten Bar og Lounge til kveldens underholdningsarena. 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Kjente DJ-er drar i gang stemningen på Afterwork på fredagskveldene, og på ukedagene kan du glede deg til inspirerende temakvelder med yoga, dansekurs eller trendaften. Er du en quizelsker eller har en fascinasjon for fantastiske trylleshow er det også noe for deg her utover høsten.

Karlsen trekke frem at buffetrestauranten ligger helt foran i skipet og at mange av bordene har panoramautsikt. Her kan du slappe av sammen med vennene dine og nyte at all mat og drikke er inkludert. 

– Color Hybrid er blitt et ypperlig alternativ til utesteder i Sandefjord, og vi gleder oss til å ta imot både nye og gamle gjester!

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Julebord fra 359,-

Julebordet står dekket fra 8. november til 23. desember.

Aktuelt