Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Nye rytmer på Color Magic

Belinda King Creative Productions går igjen om bord på Color Magic, og 12. september bys det opp til premiere på to helt splitter nye show!

Høstens premiere

Hver kveld klokken 1900 og 2100 fylles Show Lounge av forventningsfulle og glade gjester. Alle er de klare for å nyte sang, dans og spektakulære sceneshow fremført av dyktige artister fra hele verden. Noen har pyntet seg litt ekstra, og det er tydelig at dette er et av høydepunktene på reisen. Showene om bord på Color Fantasy og Color Magic er faktisk Norges mest sette show! 

12. september er det premiere på to splitter nye show på Color Magic: Silverscreen og Style & Rhythm fra Belinda King Creative Productions.

På alle verdens hav

Belinda King Creative Productions har kun samarbeidet med Color Line i ett år, men er vant til å jobbe på åpent farvann. Tidligere har de levert underholdning til kjente cruiseskip som Queen Mary 2, luksusskipene Seaborn, Holland America Line og Princess Cruises. Til sammen har de gledet gjester med show på hele 23 skip verden rundt.  

Nå er det Color Magic som igjen står for tur, og her er hva du kan se frem til i høst.

Showtime!

På utreisen fra Oslo tar vi deg med på en reise i filmmusikkens fantastiske verden. Silverscreen er fylt med sanger som vekker gode minner og får deg til å mimre tilbake til udødelige klassikere som Footloose, Mamma Mia, James Bond og The Greatest Showman. Alt bundet sammen med utsøkte vokale prestasjoner og dans med en moderne vri. Et høydepunkt er nok den eksplosive åpningen med klassikere fra den kjente rockegruppen Queen. 

På returen vil det nok rykke litt ekstra i dansefoten. I Style & Rhythm møter stil og rytmer det ikoniske og moderne. Velkommen til en virvelvind av et show som garantert vil få deg til å ville danse! Fra Havanas myke, latinske rytmer til Ed Sheerans moderne og akustiske toner. Her er det garantert noe for enhver smak.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Tips!

 • VIP-plasser i Show Lounge

  Showene om bord er meget populære, og det kan lønne seg å bestille bord på forhånd. Da er du sikret en god plass med utsyn til scenen. 

  PS! Bruker du Color Lines app, kan du kjøpe snacks og drikke direkte i appen. Raskt og smart.

Sangere og dansere av internasjonal klasse

Color Line og Belinda King Creative Productions er stolte over å kunne presentere sangere og dansere av internasjonal klasse. Hvert show har to vokalister og tre dansere, og totalt er det fem ulike nasjonaliteter som står sammen på scenen i Show Lounge. 

Vi har snakket med noen av artistene som du kan møte i årets show:

Lucy Kay – Fra West End til Color Magic

Lucy er en klassisk skolert sangerinne fra Storbritannia som har imponert publikum verden over. Har du fulgt med på det britiske talentprogrammet Britain’s Got Talent, så kjenner du kanskje igjen navnet. Hun kom helt til finalen og rørte hele salen med sin fantastiske operastemme med sangen "Nessun Dorma". Etterpå har det gått slag i slag med opptredener på scener i London West End, klassiske konserter og ikke minst en opptreden med selveste Andrea Bocelli.

– Jeg gleder meg mest til å oppleve «cruiselivet» siden dette er mitt aller første cruise. 

Lucy er også spent på å stå på scenen sammen med resten av crewet som hun beskriver som en veldig talentfull gjeng.  
– Solo karriere kan bli veldig ensomt til tider, så jeg er veldig glad for å dele scenen med så mange fantastiske mennesker slik at vi kan lage et show med masse energi for gjestene om bord.

Når vi spør om det er en spesiell sang hun gleder seg ekstra mye til å fremføre, er det ingen tvil. 
– Jeg kan rett og slett ikke vente med å fremføre «Do Your Thing»! Dette er en sang som får alle i publikum på bena. Forhåpentligvis kommer gjestene til å synes det er like gøy som oss.

Hvem eller hva er det som inspirer deg? 
– Min inspirasjon kommer fra to helt spesielle damer som dessverre ikke er blant oss lenger. 

Hun forteller om Pamela Cook, vokallæreren som alltid hadde tro på at Lucy kunne leve av sang og som hjalp henne gjennom studietiden. – Pamela var en jeg alltid så opp til. Hun var som en del av familien. 

– Den andre damen var min Nana Ruby. Hun ga meg alltid styrke til å holde motet oppe i vanskelige tider. Hun var et fyrtårn av positivitet og kjærlighet. 

Den britiske sangeren forteller videre at hun er veldig takknemlig for å ha hatt flere sterke kvinnelige rollefigurer i livet.

– Jeg håper jeg kan fortsette å videreformidle deres kunnskap for å hjelpe andre, slik de har hjulpet meg, avslutter hun.

Hvordan ville du beskrevet deg selv med tre ord?  
– Lidenskapelig, eventyrlysten og hengiven.

Daniele Coletta – italiener med hjerte for sang og show

Daniele sang seg inn i folkets hjerter under den sjette sesongen av X Factor Italia. Han er en allsidig vokalist, og kom helt til semifinalen i talentkonkurransen, og har siden utgitt tre originalsanger.

– Jeg har sunget helt siden jeg var 10 år, og det som startet som en enkel lidenskap har utviklet seg til så mye mer.

Danieles debutsingel «UN GIORNO IN PIU», skrevet av den amerikanske artisten og låtskriveren Gavin DeGraw, utmerket seg med en topp 10-plassering over Italias best selgende singler. I bagasjen har han flere års utdanning innen scenekunst, sang- og vokalteknikk, samt veiledning fra store artister som Justin Timberlake og Amy Winehouse.

I høst er han klar for å stå på scenen i Show Lounge sammen med resten av crewet i Belinda King Creative Productions. Daniele forteller at noe av det han ser spesielt frem til er å opptre med så mange dyktige artister.  
 – Jeg er kjempespent på å få dele scenen med de fantastiske danserne som kommer til å skape så mye energi i hver eneste forestilling. Det blir akkurat som i et TV-show, men bare enda bedre!

Den italienske artisten legger ikke skjul på at han liker både Silverscreen og Style & Rhythm. Samtidig innrømmer han at hvis han måtte velge en spesifikk scene fra et av showene, så blir det soloscenen med sangen Dangerous. 

– Jeg føler at den sangen representerer meg best som artist.

Daniele forteller også at rockebandet Queen og Freddie Mercury er en soleklar favoritt, så han gleder seg veldig til å fremføre Queen-medleyen i åpningsnummeret til Silverscreen.

Helt til slutt, kan du beskrive deg selv med tre ord? 
– Selvsikker, positiv og unik.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Liza Kravchenko – elsker å danse Vogue

Liza er en av danserne i årets nye show, og dansen har en helt spesiell plass i Lizas hjerte.  – Jeg elsker denne bransjen. For meg er ikke dans bare et tidsfordriv, men selve drømmen!

Hun har danset med toppartisten Monatik foran 50 000 personer, og ser frem til å få møte nye mennesker og skape gode minner sammen med resten av crewet.

– Under forbredelsene til showet synes jeg det var kjempegøy å lære Vogue med min kollega Denis Stulnikov. Jeg liker også veldig godt å danse til den moderne duetten «Let It Go».

Visste du at...

... Vogue, eller voguing, er en feminin dansestil fra slutten av 1980-tallet. Du har kanskje hørt om den om du kjenner til sangen «Vogue» av Madonna.

Mange koreografer, stiler og sjangre er brukt for å skape Silverscreen og Style & Rhythm, og vi er nysgjerrige på om Liza har en favoritt-dansestil. Hun forteller at hun ikke har en spesiell stil i tankene, men sier hun føler seg mest trygg innenfor samtidsdans.

– Jeg blir inspirert av mennesker som vet hva de vil og hva som skal til for å nå sine mål. 

Kan du beskrive deg selv med tre ord?
– Ansvarsfull, snill og glad.

Bak sceneteppet

Samtidig som gjestene i Show Lounge underholdes av sang og dans fra scenen, er det omtrent like mye liv på «bakrommet». For produksjonsteamet har arbeidet med å sette opp de to nye showene vært en lang og krevende, men morsom prosess.

Vi har snakket med en av «heltene» bak sceneteppet.

Camilla King - Executive producer

I teamets forsete finner vi Camilla King, datteren til Belinda King. Hun har vært om bord på Color Magic før, men gleder seg like mye i år til å vise gjestene hva de nye showene har å by på. Men hva er nytt? Camilla forteller at i år så har de virkelig tøyd grensene når det kommer til stil og sjangre. Alt i alt har hele 16 ulike koreografer jobbet med showene, så her er det virkelig noe for enhver smak.

– Vi gir også publikum muligheten til å «do their thing», sier hun lurt.

Hva er din erfaring med gjestene om bord i Show Lounge? 
– Å lage et show for Color Line er en spennende opplevelse fordi publikum om bord er så bredt sammensatt, spesielt med tanke på alder.

Camilla er godt kjent i bransjen og vet hva som skal til for å skape show som fenger, engasjerer og overrasker. – Vi spesialiserer oss på å samle et unikt utvalg av koreografer. Det tror vi tilfører showene noe helt spesielt. 

– Silverscreen er inspirert av et bredt utvalg sanger fra filmens verden. Alt fra nyere filmer som Bohemian Rhapsody, til mer ikoniske filmer som James Bond.

– Style & Rhythm byr på et spennende utvalg av musikk, koreografi og kostymer som virkelig får frem de to sentrale elementene i showet, nemlig stil og rytme. 

Camilla beskriver Silverscreen med de velvalgte ordene følelser, kraft og skjønnhet. Når det kommer til Style & Rhythm er svaret enkelt.

– Det må bare bli «style, and, rhythm»!

Visste du at...

... det er laget totalt 600 forskjellige kostymedeler og totalt 120 par sko.

Tips!

 • Sikre deg bord i restauranten før eller etter showet

  Skal du spise og se show kan det lønne seg å planlegge måltidet rundt showet. Skal du f.eks. ha en tre-retters middag må du beregne noe mer tid på maten. For å sikre deg bord til den tiden du ønsker, kan det lønne seg å forhåndsbestille måltider på nett samtidig som du bestiller reisen.

 • Mer om show om bord

  Showene på Color Magic og Color Fantasy spilles klokken 1900 og 2100 hver dag i Show Lounge, skipets egen teatersal.  Showet varer i ca. 45 minutter og er et fyrverkeri av sang og dans. Det er forskjellig show på utreise og hjemreise, og inngang til showet er helt gratis.

Se tilbud og bestill båtreise Oslo - Kiel