Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Jobb i Color Line

Ledige stillinger

Bli en del av vårt fantastiske team

I Color Line AS er vi opptatt av å ha et godt og inspirerende arbeidsmiljø – både på land og om bord i skipene. Nå søker vi etter flere nye medarbeidere.

Color Line AS er Norges største og et av Europas ledende cruise- og transportrederier, med rundt 3 000 ansatte i fire land. Color Line har en årsomsetning på over NOK 5 milliarder, og frakter årlig nærmere 4 millioner passasjerer, 1 million biler og 200 000 fraktenheter til og fra Norge. Rederiet har en flåte på fem skip, og operer fire internasjonale fergelinjer mellom syv havner i Norge, Tyskland, Danmark og Sverige. Color Line skal være en pådriver for bærekraftige løsninger og grønn omstilling.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Color Line er i dag det eneste rederiet i den internasjonale passasjer- og godstransporten mellom Norge og utlandet med alle skip i norsk skipsregister og med norsk hovedkontor, og har som visjon å bli «Europas beste rederi innen bærekraftig cruise og transport».

I Color Line er vi opptatt av å skape et godt og inspirerende arbeidsmiljø – både på land og til sjøs. Våre verdier er «Bryr oss - Bygger tillit - Bryter vei», og vi ser på våre ansatte som vår viktigste ressurs.