Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Jobb i Color Line

Ledige stillinger

Bli en del av vårt fantastiske team

I Color Line AS er vi opptatt av å ha et godt og inspirerende arbeidsmiljø – både på land og om bord i skipene. Nå søker vi etter flere nye medarbeidere.

Vi er i underkant av 2 000 ansatte som arbeider i fire land. Selskapet har syv skip som trafikkerer fire linjer mellom Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Reisende på cruiseskipene M/S Color Magic og M/S Color Fantasy mellom Oslo og Kiel tilbys internasjonale show hver kveld, badeland, butikker, restauranter, underholdningsspill, spa- og treningssenter.

På linjene mellom Kristiansand og Larvik til Hirtshals, samt linjen Sandefjord til Strømstad tilbys handel og effektiv transport.

Med det nyinnkjøpte ro-ro skipet M/S Color Carrier dobler selskapet fraktkapasiteten på linjen mellom Oslo og Kiel, og utvider frakt som forretningsområde

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Som arbeidsgiver kan Color Line tilby spennende og varierte arbeidsoppgaver. Selskapet opererer som både transportør og operatør innen reiseliv og skipsfart. Bredden i arbeidsoppgavene gjør at vi er mange ansatte med svært ulike fagfelt. Det gir en utfordrende og interessant hverdag, fordi vi samarbeider på tvers av avdelinger og fag.

I Color Line arbeider vi kontinuerlig med å utvikle moderne og gode løsninger, og vi ønsker å levere førsteklasses service i alle ledd. Våre verdier er «Bryr oss», «Bygger tillit» og «Bryter vei». Selskapet arbeider systematisk innenfor områder hvor det kreves utstrakt samfunnsansvar, herunder miljø, sikkerhet og beredskap, arbeidsliv, helse og personvern.
 
De senere årene har selskapet investert nærmere ni milliarder kroner i nye skip og infrastruktur. I 2019 sjøsatte vi verdenes største plug-in hybrid skip på linjen mellom Sandefjord og Strømstad og lanserte fraktskipet Color Carrier som går i rute mellom Oslo og Kiel.

«Selskapets visjon er å bli Europas beste rederi innen cruise og transport»

Color Line er i dag det eneste rederiet i den internasjonale passasjer- og godstrafikken mellom Norge og utlandet med skip i norsk skipsregister, med norsk hovedkontor og norsk eierskap. Hovedkontoret ligger i Oslo.