Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Pressemelding

Color Line kansellerer neste to avganger med Color Magic fra Oslo

Grunnet 3 nye smittetilfeller blant mannskapet om bord på MS Color Magic, har Color Line besluttet å kansellere seilingene den 28. og 30. desember. Nærkontaktene til de ansatte er kartlagt. Color Magic er på vei fra Kiel til Oslo, og både passasjerene og smittevernmyndighetene er varslet om situasjonen. Det er vel 900 passasjerer om bord.

Samtlige av mannskapet på seilingen var testet før avreise fra Oslo 26. desember. På bakgrunn av dette besluttet Color Line å gjennomføre seilingen som planlagt. Når det likevel er blitt avdekket positive prøver, ønsker Color Line å være føre var ved å kansellere seilingene de neste dagene.

Color Line har gode smittevernrutiner og i tråd med disse setter vi sikkerheten til gjestene og mannskapet først. Color Line beklager kanselleringene, og alle som har bestilt reise vil får tilbud om ny reise eller refusjon av billettene.