Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Best Of Cruise til Kiel

NB. Ny dato: 12. - 14.mai

Velkommen om bord på Color Fantasy 12. - 14. mai.  Om bord kan du oppleve konsert i Show Lounge med Ole Paus, Benny Borg, bandet Magic 54 og tribute til Jahn Teigen med bandet «En dags pause». 

Best of Cruise fra 898,- per person

Priseksempelet inkluderer:

  • 2-døgns cruise tur/retur Oslo-Kiel i en innvending 3-stjerners lugar dobbeltlugar
  • fri adgang til all underholdning.

Tillegg for singellugar og andre lugarkategorier.

Når: 12. mai
Hvor: Color Fantasy fra Oslo til Kiel

Best of Cruise

fra 898,-

per person

Bestill
Temacruise

En reise med det lille ekstra

På våre TemaCruise får du en reise med det lille ekstra. I tillegg byr cruiset på deilige matopplevelser i skipets flotte restauranter, show, taxfree-shopping, casino og spa – en reise med alt på ett sted.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Artister

På scenens står følgende artister

Ole Paus

Ole Paus har virkelig markert seg som en av landets kjæreste artist, poet og forfatter. Helt siden debuten «Der Ute – Der Inne» (1970) og oppfølgeren, klassikeren «Garman» (1972) har Ole vært et ikon for mange. Han er nesten skummelt produktiv og han leverer slik vi elsker å høre Ole Paus under hver eneste forestilling.

Benny Borg

Benny Borgs evne til å være Elvis, Cash og hans praktfulle måte å formidle Cornelis Vreeswijk sin musikk er av solid merke. Kun utstyrt med en Martin-gitar og en fabelaktig stemme, viser Benny seg som den visesangeren, showmannen og den allsidige kunstneren han er. Her får du alle de store låtene til tre av noen av de største popkulturelle fenomenene vi har sett, samt noen norske klassikere i en gjennomført, profesjonell og ujålete festforestilling.

Jahn Teigen Tribute "En dags pause"

Da Jahn Teigen forlot oss 24.februar 2020, etterlot han en sjelden musikalsk arv til oss alle. Han er vel en av våre mest populære artister gjennom en karriere på bortimot 50 år. Han var en artist som favnet alle, fra Bestemor til mors lille Ole.

En Dags Pause er et band som vil hedre Jahn Teigen. De var allerede i gang når Teigen forlot oss, og fikk en aksept av artisten selv til å gjøre det. En kveld med dem, er en reise i 50 år med allsang. Det er først når du opplever alle disse sangskattene, hvor du skjønner hvilken artist og låtskriver Teigen var. Med sanger som «Mil etter mil», «min første kjærlighet», «En fin dag»,«optimist» og «det vakreste som fins», så får du en kveld hvor allsangfaktoren sitter løst. I tillegg vanker det en historie eller ti fra frontmannen Roar Antonsen.
«En dags pause» består av rutinerte musikere 1000-vis a spillejobber bak seg, som ønsker at nettopp du skal kose deg med en helaften musikk av en av Norges største artister.

På scenen står,  Roar Antonsen  (sang, akustisk gitar),  Gry Lepsøe (sang), Fredrik Fernando Nilsen (tangenter, kor), Frode Spidsberg (gitar, kor) og Rune Bergflødt (bass, kor).

Egil Johnsrud- trommer, kor

Magic 54

Magic 54 spiller musikken fra den legendariske New York-nattklubben Studio 54. Bandet gjenskaper stemningen fra storhetstiden på 70-tallet – perioden da absolutt alle i verdens eksklusive selskapsliv vanket på stedet.

Bandet består av profesjonelle musikere med enorm erfaring som både artister og fra profilerte band, og som backing-musikere for kjente navn som bl.a. Vinni, Paperboys, Elvira Nikolaisen, Lene Marlin, Jahn Teigen, Bjarne Brøndbo, Morten Abel, Carola og Bonnie Tyler.

På scenen står Marianne Pentha og Frode Vassel på vokal, Per Erik Tørfoss på trommer, Simon Malm på bass, Knut Løchsen på keyboard og Jo Schumann på gitar. 

Bli med på en groovy, dekadent og dansbar aften du sent vil glemme!

Program

Artistene underholder fra scenen i Show Lounge

Utreise:

Show Lounge
Kl. 15.00: Konsert med Ole Paus
Kl. 19.00 og kl. 21.00: Skipets show
Kl. 22.30: Konsert og dans med Magic 54

Retur:

Show Lounge
Kl. 15.00: Konsert med Benny Borg 
Kl. 19.00 og kl. 21.00: Skipets show
Kl. 22.30: Konsert med "En dags pause"

 

Med forbehold om endringer.

Når går båten?

Avreise Oslo kl. 14.00
Ankomst Kiel neste dag kl. 10.00
Avgang fra Kiel kl. 14.00
Ankomst Oslo neste dag kl. 10.00

Aldersgrense og betingelser

Aldersgrense 20 år. Begrenset antall plasser, bestill tidlig. Vi tar forbehold om endringer.

Kontaktinformasjon

For ytterligere informasjon ta kontakt på telefon: 22 94 42 00.